Tips på presenter till alla hjärtans dag

Nu står alla hjärtans dag runt hörnet och det kan vara en underbar eller helt förfärlig dag. Jag minns när jag gick i skolan och man fick köpa rosor som sedan publikt delades ut i klassrummet. Det populära tjejerna solade sig i glansen från den röda buketten som växte sig större och större. Medan många andra smärtsamt fick bevis på att de även detta år inte fick en enda ros. Jag hoppas verkligen detta ofog inte finns kvar längre. Lika illa är det med oromantiska partners som köper de ogenomtänkta totalt oromantiska sakerna som en hjärtformad chokladask, en nalle med ett hjärta eller en röd ros. Vill man ge choklad, ge då en liten ask med personligt utvalda praliner i smaker din älskling tycker om. Vill du ge en blomma ge då din älsklings favoritblomma. Ja, du fattar.

Men alla hjärtans dag kan vara lika underbar om man inte gör det så kommersiellt utan fokuserar på kärlek, närhet, ömhet och personligt. Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa till någon, om man nu vill köpa något. Därför har jag gjort ett collage med presenter i olika prisklasser. Detta kan du köpa till dig själv, din vän eller lover. Spelar ingen roll.

Kevin Murphy Angel Masque är en djupt återfuktande och stärkande hårinpackning för fint, kemiskt behandlat eller färgat hår. Hårinpackning är något som många inte köper till sig själv och kan vara fint att få. Är din älskling, vän eller lover spelar ingen roll, en skoälskare så är dessa prickiga heels så fina. Varför inte köpa dem till dig själv!? Vackra underkläder är ju faktiskt roligt att få på alla hjärtans dag och detta prisvärda set från Ellos kommer i många färger och storlekar. Har du inte råd med middag och bio ute? Det gör inget! man behöver inte gå ut. Laga en god måltid hemma, duka vackert och kolla på Netflix and chill med dessa gulliga popcornboxar.

Scarf är användbart och mycket vackert. Den här har en färgsättning jag genast föll för. Vill du ha eller ge bort underkläder med lite mer hey baberiba över dem? Den här bodyn är ju så himla vacker och sensuell. En rosa lyxklänning då? Det tackar man ju inte nej till. Den här är så vacker och jag vill väldigt gärna fira alla hjärtans dag i den! Och det mest romantiska man kan ge någon annan är ju sovmorgon i en nybäddad säng, iklädd en sidenmjuk pyjamas. DET är romantik!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x