Önskerubrik: favoritkläder hemma – myskläder edition

Nästa önskerubrik på listan är favoritkläder hemma. Svaret för min del är ju givet. Mjukiskläder! Jag får absolut panik av att ha på mig vanliga kläder hemma. Så fort jag kommer hem tar jag av mig alla mina kläder och drar på något mjukt. Jag är en typisk “sweats on, hair up, bra off”-kind of girl! Här är mina drömset att bära hemma.
myskläder 1 collage
Kashmiracle deluxe! 1. Petra Tungårdens kashmirset för Soft goat. Finns i rosa och grått och är dödslyxigt. 2. Dessa hade jag matchat med mjuka kashmirsockor (här).
myskläder 2 collage
1. Mjuk omlott kofta från Twilfit (här). I mjukaste bomull, kommer i grått, svart eller rosa, OCH är på rea. 2. Jag älskar mjukisbyxor som inte klämmer åt och dessa från Twilfit är perfekta (här). 3. Jag är allergisk mot utsläppt hår hemma så jag snor alltid upp det med en klassisk klämma (här).
myskläder 3 collage
Slutligen har vi det här sagolika setet. Kan ni se mig strosa omkring en helgmorgon, snön faller utanför fönstret och i handen bär jag en kaffekopp. Estrid leker tyst, snällt, stillsamt och… eller kanske att jag i denna dagdröm är barnfri. Det är bara jag, snön, radion på låg volym och så strosar jag runt som en pyjamasdrottning. 1. Pyjamassetet som jag själv måste klicka hem prick nu kommer även det från Twilfit (här). 2. Skorna är Flattereds rosa modell (här). Jag älskar mina och hade gärna kompletterat med ett par rosa.

No Responses

 1. Anette skriver:

  Den där pyjamasen!!! Vill ha. Tyvärr är jag för tjock.😡
  Kanske köpa en och hänga på kylskåpet? Hahaha

  • Frida G Svensson skriver:

   det finns garanterat en liknande pyjamas som passar dig nu. Man ska inte köpa kläder för sen, bara för nuet.

 2. Annika skriver:

  Så mysiga kläder. Jag säger jatack till hela bunten. Älskar också myskläder. Ha en fin dag. Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *