Miinto.se erbjuder 15%, ja även på rean!

miinto collage
Miinto.se erbjuder just nu en tredagars rabatt på hela sortimentet! Rabatten är giltig på redan nedsatta varor men funkar även på höstnyheter från märken som by Malene Birger, Busnel, Ganni, Dagmar och mycket mycket mer! Rabattkoden du ska använda är Augusti15%rabatt.

Jag har valt ut mina favoriter som jag mer än gärna uppdaterat min höstgarderob med. En beige lyxig skinnjacka från by Malina (här) och en lite sportigare höstjacka från Barbour (här). Ingen höst är komplett utan snygga hösttröjor och den långa mysiga tröjan från Chill Norway hittar du här. En vit lyxig cape från Busnel har varit på min önskelista hur länge som helst (här). Slutligen tackar jag aldrig nej till underbara accessoarer. Den röda väskan från Dagmar måste vara den ultimata weekendväskan (här) och skamligt nog har jag ännu inte skaffat ett skydd till min Iphone så det får bli ett sånt här från by Malene Birger (här).

Skynda fynda!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x