Fridas ultimata julklappstips för en pojkvän

julklappstips pojkvän
Turen har kommit till julklappstips för en pojkvän. David var märkbart impad av denna önskelista så jag misstänker att jag prickat rätt när det kommer till hans smak iallafall. Som vanligt kommer presenterna i olika prisklasser och med enkla inköpsställen.

1. Kraglattor (här). Hur coola är inte dessa? Jag visste inte ens att kraglattor var något som existerade, men håll med om att det är den perfekta presenten till mannen som har allt.

2. Necessär från Sandqvist (här). Soooo stylish! Nu ska du företrädesvis även ha en inbokad romantisk weekend till typ Paris för bästa effekt. Men nog kan han använda den på gymmet med! Jag älskar den blå färgen med det ljusa lädret. Riktigt riktigt snyggt! Värdigt en riktig gentleman!

3. Triwa klocka (här). I LOVE IT! Jag är hopplöst ointresserad av klockor men till och med jag baxnar! Detta är den mest perfekta klocka jag sett och den hade varit superfin på David. Enkel, klassisk och tidlös helt enkelt!

4. Triwa armband (här). Senast jag var på NK:s smyckeavdelning var det en manlig personal som bar massa smycken. Det var så snyggt, coolt och stilsäkert. Jag blev så inspirerad att David också borde bära mer smycken. Det är jättesnyggt ju! Sedan på en advokatkurs bar en kille det här armbandet och jag var såld. Världens snyggaste!

5. Boots från Dr Martens (här). En elegant, sober känga är aldrig fel och dessa är perfektion. En ultimat present till din special someone!

6. Läderförkläde från ICA hemma (här). ICA!? Haha, ja det är sant! Tänk att man kan hitta så grymt snygga grejor där! Inte illa, inte illa alls! Har du en matlagningsglad respektive, som gärna plockar fram sin inre Morberg, är detta förkläde ett absolut måste!

7. Skagerak skärbräda (här). Jag tror jag önskar mig den här jag med! En skärbräda som ser ut som fiskbensparkett, så himla himla fint. En lyxig och flärdfull detalj i köket.

8. Ullmössa (här). Nu erkänner jag två saker. Jag har redan köpt denna till David en gång och kommer antagligen köpa den en gång till. Den försvann och hans analys var ”Estrid måste slängt ut den från vagnen…”. Hmmm, ja, jag vet väl inte riktigt det där. Men han var så snygg i mössan så jag år väl offra mig en gång till. Och hålla den långt borta från Estrid!

9. Bok – sju dagar kvar att leva (här). Boken där fångar på death row har pratat med en journalist. En gripande samhällsskildring som jag tycker alla borde läsa.

10. Fåtölj från Bloomingville (här). Sist men inte minst kommer en riktig dyrgrip. En midnattsblå sammetsfåtölj med guldiga ben. Hur snygg? Jag älskar älskar älskar denna fåtölj och vet att den hade varit magnifik hemma hos oss. Men inte ens jag är så givmild att jag hade gett bort den i julklapp. Men om någon vill ge mig den i julklapp skulle jag självklart aldrig tacka nej.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
Angelica
7 år sedan

SÅ bra tips!!! Kanon!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

åhh vad glad jag blir att du gillar det! Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x