Shopping i London, och vilken shopping sen!

shopping london-1
Såklart blev det även lite shopping i London. Jag visste redan på förväg att jag ville köpa ett doftljus från Jo Malone och smink från Charlotte Tilbury och det kom jag även hem med.
shopping london-2
Mascara, världens lyxigaste och härligaste ögonskuggspalett och ett läppstift. Allt är i så himla härliga och lyxiga förpackningar. Läpptstiftet kommer i en roséguldfärgad hylsa. Åh, så dekadent att tårna krullar sig! Jag köpte läppstiftet i nyansen ”bitch perfect”, mascaran är svart och heter ”full fat lashes” och paletten heter ”the dolce vita palette”.
shopping london-3 shopping london-4 shopping london-5 shopping london-6
Det här var egentligen inte shopping men jag fick de här tre små miniburkarna med Claridge’s hemmagjorda sylt, marmelad och honung. Helgfrukosten är nu räddad! Fina va!?
shopping london-7
Och så doftljuset! Jo Malone gör parfymer och doftljus och har den vackraste butiksinredning någonsin. Svart, vitt och krispigt! Vita rosor och överallt dessa vita doftljus, med silverlock och svart rosett på toppen. Och så kommer doftljuset i en kartong fylld med silkespapper, och allt som kommer i en vacker kartong med silkespapper i blir lite härligare.
shopping london-8 shopping london-9
Ljuset jag valde har en somrig och blommig doft av pion och står nu i vardagsrummet och tronar som en liten extra fin juvel. Vardagslyx när det är som bäst!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x