Köksinspiration

Jag fick en fråga på instagram om jag inte kunde tipsa lite om kök och givetvis kan jag det! Jag älskar kök och drömmer ofta om dagen när vi kan renovera vårt kök. Alla bilderna finns på min pinterest.

Bildkälla: här

Ett stort träbord känns så lyxigt! det är viktigt för mig att bordet dock har en inläggsskiva så att man kan göra det ännu större. Jag älskar stora middagar!

Bildkälla: här

Tänk att få slippa en stor fläkt på väggen ovanför spisen! Sån dröm! Jag har sett sådana här inbyggda fläktar på flera håll och det är verkligen något jag vill ha i framtiden.

BIldkälla: här

Snacka om perfekt lösning för typ brickor och annat som man vill kunna stuva undan!

Bildkälla: här

Ett inbyggt vitrinskåp med belysning är så fint! Där vill jag ha alla mina vackraste saker! Att göra inspirerande stilleben över huset tycker jag skapar både inspiration och harmoni.

Bildkälla: här

Jag är helt inne på ett kök med mycket träinslag. Idag har vi en träskiva samt en röstfri bänkskiva i vårt kök och jag är väldigt trött på det. I nästa kök vill jag ha en stenskiva. Idag har vi inga överskåp och på ett sätt gillar jag verkligen det för det skapar rymd, men jag har så mycket grejor så i nästa kök kommer jag nog ha några överskåp för att få mer förvaring.

Bildkälla: här

Idag har vi en köksö och jag älskar det och det vill jag ha i framtiden också. Men jag har inget behov av att kunna sitta vid den. Men en stor köksö och är så härligt. Jag vill ha spisen på köksön så man kan laga mat och samtidigt vara vänd mot familjen och gäster. Och så vill jag gärna ha en långsmal lampa över köksön. Väldigt väldigt fint!

Bildkälla: här

Jag överdriver inte om jag säger att jag sparade ner dessa bilder för flera år sedan och fortfarande är det mitt favoritkök! Älskar allt!

Bildkälla: här

Här är ett alternativ med ljusare trä på köket vilket också är fint. Och perfekt om ditt kök i sig själv är lite mörkare.

Bildkälla: här

Det som är tydligt är att jag nog vill ha en köksö i sten. Det skapar ett ljusare intryck och känns exklusivt.

Har du samma kökssmak som jag?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x