Min önskelista till jul

önskelista till jul
God förmiddag alla fina! Idag jobbar jag hemifrån. När jag har mycket att skriva och läsa, och förberedelser inför rättegångar tycker jag om att sitta hemma. Det är avkopplande att arbeta i pyjamas ju! 😉 I min senaste frågestund fick jag en fråga om min önskelista till julen. SÅ BRA fråga! Det fick helt enkelt blir ett helt eget inlägg.

Jag önskar mig Gatto bordslampa, den lilla. Jag har önskat mig den i typ evigheternas evighet. Livets finaste lampa. Jag har haft en golvläggare här hemma som kollat på våra golv. Jag vill slipa golven i gästrummet och vardagsrummet. När det är klart kommer jag behöva en ny matta. Den här grå lyxiga saken från Classic collection står högt upp på önskelistan. Jag samlar på lite olika porslinsserier och jag hade gärna velat komplettera min samling från Spode med ett bufféfat.

I modevägg önskar jag mig dessa loafers från Flattered och den perfekta höstklänningen från Baum und Pferdgarten. Sophie by sophies klassiska knotbracelet är också på min önskelista i år.

Julstjärnan i silver från Svenskt tenn är en oemotståndlig klassiker. Mer lyx på önskelistan är det härliga doftljuset från Jonathan Adler och en fuktmask från Chanel. Jag kan även glädja er med att jag hittat de perfekta nattduksborden. ÅH! Give me! Det kommer från Asplund och jag vill ha det vita utförandet med ljus marmor.

Vad önskar du dig i julklapp?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x