Velvet collection är en perfekt julklapp!

INLÄGG I SAMARBETE MED KICKS.SE
Velvet collection-1
Jag har fått hem Kicks nya limited edition velvet collection att prova inför julen. Jag tänkte vi skulle gå igenom kollektionen lite för det finns så många godbitar! I samband med detta fick jag också testa Kicks nya mascaror. Tre olika för tre olika funktioner. Intense volume som ger volym, alluring curve som ger en curl (böj) på fransarna och slutligen graceful length som förlänger fransarna. Jag behöver både längd och volym så jag använder först den som förlänger och därefter lägger jag på den för volym. Ingen mascara i världen ger mig en långvarig curl på fransarna, så därför använder jag alltid en ögonfransböjare.
Velvet collection-2
I velvet collection ingår tre nya borstar. Från vänster ser du cheek brush, sen kommer powder brush och sist foundation brush. De är supermjuka och bra densitet i stråna. Än så länge är jag väldigt förtjust i dem! Jag använder den snedställda rougeborsten till min highlighter och den stora powderbrushen till mitt rouge. Det är ju så med penslar, man kan ju faktiskt använda dem så som man själv vill. Jag har ännu inte testat foundationborsten på foundation, men tänker att den kan funka lika bra för concealer, men även ditt lösa puder om du vill fixera sminket på enstaka platser över ansiktet.
Velvet collection-3
I kollektionen ingår tre stycken lipcreams. Jag använde den röda på utekvällen på Kasai och hållbarheten var grym! Jag blev väldigt positivt överraskad av dessa. Jag har testat Kicks andra lipcream innan men den gillade jag inte alls. Kanske de har jobbat om formulan för de här nya var tipptopp i kvalitén. Jag har fått hem tre nyanser, comfy in red, soft raspberry och pink cashmere. Kollektionens juvel är paletten (här) med tre ögonskuggor, två rouge, en bronzer och en highlighter. Jag älskar ögonskuggornas nyanser. Men känner att bronzern och highlightern kanske passar på en lite mörkare hudton än min superljusa. Jag upplevde produkterna som dammiga och inte särskilt krämiga. Det går att fixa med en primer på ögonlocken. Ofta är skuggor som är lite billigare, just även lite dammigare.
Velvet collection-4
Jag hade definitivt rekommenderat dessa produkter till någon i julklapp. Alldeles särskilt borstarna och läppisarna. Åh, vilka små godisar de är. Paletten rekommenderar jag er som har lite oljigare ögonlock, eller som ändå dagligen använder primer. Om det bara var ögonskuggor i denna hade jag kanske avrått från inköp, men just för att den också innehåller ansiktsprodukter är jag lite förtjust i den ändå. Rougen är ljuvliga, men bronzern och highlightern funkar inte för mig.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x