Ultimate goodiebag och nystädat hem!

ultimate goodiebag
Denna dag är all about the skincare! Så för er som är totalt ointresserad kommer denna tisdag inte gå till historien som denna bloggs mest inspirerande dag. Men om du, som jag, är tokig i hudvård är detta kanske denna bloggs bästa hudvårdsinlägg. Nåja, du kommer iallafall få hysteriskt mycket tips. För dig som inte vet (?) så vart jag på ett event i torsdags och fick fyra goodiebags. Innehållet var CRAZY! Jag satt i sängen med David bredvid mig, och som en galen människa rev jag i silkespapper och slet upp kartonger. Titta här! Men titta här då! Men sluta! Lite så lät det och David var engagerad partner och satt plikttroget bredvid och oade och aade för var produkt jag packade upp. Jag tänkte vi skulle ta en titt på innehållet så ta nu en paus, gör en kopp te, och låt dig bli guidad genom ett långt inlägg fullt med hudvårdshärligheter.
goodiebag from heaven-3
EXCUVIANCE
– Sweet lord man fick en full-size av min favoritprodukt skin rise bionic tonic! Den har jag gjort ett helt blogginlägg om (här).
– Evening restorative complex är min go to nattkräm och även den har jag bloggat om här.
– Deep hydration treatment (klick – adlink) är en fuktmask som verkar vara AMAZING! Längtar efter att få prova den.

MURAD
– Invisiblur perfecting shield (lila) (klick) verkar vara en mycket spännande produkt. En blandning av primer, skydd och anti-aging. Denna appliceras efter dagkräm och innan makeup och sen är väl tanken att man ska bli drop dead gorgeous!
– Essential-C day moisture (orange) (klick) är en återfuktande dagkräm med spf 30.
– Skin smoothing polish (rosa) (klick) är en exfolierande skrubb. Den här hade jag nog inte köpt själv då den innehåller små korn och jag avskyr peeling med korn. Men, jag ska såklart testa den, det är bara det att jag personligen föredrar enzympeeling eller liknande.
– Eye lift firming treatment (silver) (klick) verkar också vara sååå spännande. Man ska pumpa ut lite produkt på en medföljande pad, som sen ska placeras under ögonen och verka i 10-15 minuter. Spontan tanke är att det finns typ sådana här produkter men som är förbehandlade så man slipper pumpa ut produkten själv.
– Rapid resurfacing peel (klick) bloggade jag om i morse. Där kan du läsa allt om denna produkt.

FILORGA
– Man fick en återfuktande mask. Denna heter skin perfusion hyaluronic youth mask (här – adlink) och är just återfuktande och ger huden näring. Jag ska prova denna ikväll!

CLARINS
– Hand & nail treatment (klick – adlink) är en ikonisk handkräm och jag har säkert gått igenom tre stycken i mitt liv. Du måste ha denna i ditt liv!
– Foot beauty treatment cream (klick – adlink) är en livräddare för trötta och torra fötter.
– Multi active jour (klick – adlink) är en dagkräm som jag testat tidigare och jag minns att jag älskade den! Så glad att jag har fått en ny tub. Den här är gjord särskilt för personer i 25-30 års åldern och behandlar de första tecknen på åldrande. Love that!
– Två minisar av mitt favoritläppglans instant light natural lip perfector. Jag använde den i denna video. Det här läppglanset är EVERYTHING och det är obligatoriskt att ha en i handväskan. Men två tre stycken går precis lika bra. Du hittar dem här (adlink).

TEBISKIN
– Kors i taket! Jag introducerades till ett märke jag aldrig hört talas om innan. Trodde det inte var möjligt så jag var så glad när man i goddiebagen fick prover på två olika syror. Även dessa får jag vänta med tills efter Dr Gross är klart. Det här märket är avancerad hudvård och jobbar mycket med dem som har särskilt problematiska hudåkommor. Det är med andra ord förhoppningsvis mycket potenta produkter det här.
goodiebag from heaven-2
Idag ska jag njuta av dessa produkter och dutta och plutta i evigheter. Så fort Estrid är nattad ska jag duka upp en buffé av de här grejorna. Göra hemmaspa på både mig och David. Lägenheten är nystädad och på bordet står färska snittblommor. Andra dagen på maj kommer sluta på ett riktigt härligt sätt.

Ha en fin eftermiddag och kväll min vän och om du kom hela vägen hit så säger jag: Grattis, du är officiellt en hudvårdsnörd. Välkommen till klubben!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
6 år sedan

Åh vad glad jag blir att se att du använder vases från mig hihi =) Håller med om att läppglansen är de bästa <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

klart! jag ÄLSKAR den! Så himla snällt av dig att jag fick den!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x