Murad Rapid Resurfacing Peel

murad rapid resurfacing peel-1
Jag gick hem från Electas event något sidotung för vi fick med oss hela fyra goodiebags hem.  Jag kommer visa ett helt eget inlägg med allt man fick med sig, för det var verkligen skincareheaven! Något jag föll pladask för var RAPID RESURFACING PEEL från Murad. Jag har inte testat denna produkt innan men du vet ju hur jag är med syra och pads! Freaking loving it! Man ska inte blanda olika syror så dessa pads får jag vänta med att använda tills jag är klar med Dr Gross.

Nu tänkte jag nörda ner mig ännu lite mer i just denna produkt. Den innehåller 10% glykolsyra och C-vitamin. Den passar alla utom möjligen de med väldigt känslig hy. Peelingen ska motverka de skador som miljöpåverkan har på huden, tänk strålning, avgaser, föroreningar, dataskärmar osv. Endast 20% av hudens åldrande är beroende av gener, resterande 80% är yttre påverkan från solskador, miljö, kost osv. Jag älskar C-vitamin i produkter för det ger sådan härlig lyster och glykolsyran lämnar en len och jämnare hudtextur. Syran tar försiktigt bort döda hudceller och det som blir kvar är len, strålande hy. Borttagning av döda hudceller innebär också att dina andra produkter, tänk serum, kräm, mask, kan tas upp bättre av huden. Var lär vi oss av detta vänner? Exfoliering är nyckeln till allt gott här i livet!

Hilde har gjort en recension (här) av den här produkten och det verkar onekligen mycket lovande. Även my Beauty Bunny (här) gav den här produkten en topprecension. Jag känner mig väldigt lycklig lottad som fick den här i en goodiebag. Någon, nyp mig i armen!

Det jag verkligen uppskattar med denna produkt är en grej som är rent förpackningsmässig. Nämligen att varje pad är singelförpackad. Det innebär att du inte behöver släpa med dig en hel burk om du ska iväg, utan du tar bara med dig några singelförpackningar i necessären. Att resa lätt blir ju verkligen ja, lätt!
murad rapid resurfacing peel-2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *