Dan för dan före dan och ett sjujäkla hemmaspa

dan före dan-1
Den här godispåsen står på handfatskanten just nu. Detta är ren och skär lycka för mig. Få saker får mig så avkopplad som att stå där inne och dutta bland burkar, tuber, pipetter och sprayer. Jag hade utan att blinka kunnat ha tiofalt så mycket. Ibland ÄR det faktiskt ett aber att man bara har ett ansikte! På mitt schema står det stora hemmaspa-dagen. Skrubb och smörj, inpackning och peeling, djuprengörande mask, återfuktande mask, serum och olja, en liten liten hint brun-utan-sol, manikyr och pedikyr och möjligen kommer mina ben få sig en omgång med rakhyveln. Mina ben lär gå in chock!

Innan jag dyker in i badrummet med min nya favoritpodd, Mordpodden, ska jag och David stöka klart lite i köket. Vi har bröllopsbrunch för våra gäster på söndagen och vi försöker förbereda så mycket som möjligt i förväg. Jag har precis gjort två sorters muffins och väntar nu på kladdkakorna som ska bli klara. David har gjort fyra matpajer och storhandlat färgmatchat godis, frukt för halva ugandas BNP och våffelsmet att försörja valfri förskola i ett halvår. Vi kan ha overdone it lite! Men vi är ju båda så himla pepp på att våra vänner ska få se vårt hus. Vi har bott här så kort så det är flera av dem som ännu inte ens varit här och tittat.
dan före dan-2
Imorgon ska jag till min frisör för att tvätta och proppa håret inför lördagen. Allt för att effektivisera själva bröllopsdagen. Allt börjar verkligen knytas ihop nu! Jag har fått låna en underbar svart minkpäls av min mamma, perfekt för ett vinterbröllop och jag har hämtat ut 90 praliner från Chocolatte Helsingborg. Nu ska jag smita in badrummet och provsminka min bröllopslook och sedan djupdyka ner i min hudvårdssamling. Sen återstår inget mer än att krypa ner i sängen med en god bok, läsa några sidor och sedan få min skönhetssömn. När jag vaknar imorgon är det dan före dan.

Och du, det är verkligen helt underbart att ha med dig på denna bröllopsresa! Dina kommentarer, delningar, likes på FB och andra glada tillrop skänker mig sådan oerhörd glädje. Ni är alla mina vänner. Inte läsare. Nej, vänner! <3
dan före dan-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

26 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Finurliga fröken
6 år sedan

Åh det är ju underbart att få följa er resa mot bröllopet! Och nu är det verkligen nära.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

I’m married! tack för allt ditt stöd och pepp de senaste dagarna! Så himla fint!

Linda
6 år sedan

Åh pirrigt nu kan jag tänka mig, men snart är du fru till din man.
Låter härligt med spa. Själv klev jag typ nyss ut ur duschen och snart ska jag krypa ner i en renbäddad säng sen börjar mitt 3 e helgpass på raden det suger verkligen. Men idag orkade jag i alla fall städa huset så det är fint till helgen för de i familjen som är lediga.
Ha en fin kväll
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Nu är jag fru! Wow vilken grej! Och du ska inte fokusera på det tråkiga i ditt helgpass, utan fokusera på det positiva i livet!

Netti Starby
6 år sedan

Åh vad kul att det närmar sig och så himla spännande! <3 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
6 år sedan

tack för allt stöd och glädje de senaste dagarna!

Irene
6 år sedan

Åh vilken fin bild på dig! Du ser fantastisk ut!
Det är väldigt roligt att få följa med på er bröllopsresa (ja bildligt talat, alltså….), och jag är imponerad av din avspända inställning till det hela, för annars verkar det vara så allvarligt på något vis nuförtiden? Ungefär som att planera ett fältslag känns det som i vissa fall.
…och sen vill jag säga att jag hade nog blivit lite skrämd av så många produkter på mitt handfat, hade inte haft en aaaning om vad och hur det mesta skulle användas 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

och de där produkterna är en bråkdel på vad jag hade önskat att jag hade! =) Så fint det har varit att ha med dig på resan! Det värmer verkligen ska du veta!

madelein
6 år sedan

Så mysigt!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  madelein
6 år sedan

<3

Anette
Anette
6 år sedan

Såhär dagen innan
K som i kärlek är redan givet
Ä som i älska för hela livet
R som i raring säg det ofta
L som i lycka när rosor dofta
E som i evighet må det råda
K som i kärlek mellan er båda.

Önskar er världens härligaste dag.
1000 kramar fina vän

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

Du är underbar, vet du det!

Christine's Stories
6 år sedan

Jag har också haft lite hemmaspa idag 🙂 Nu är min hy len som en babyrumpa, haha! Hoppas att du får en avkopplande dag före bröllopet. Ska bli kul att se bilderna!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
6 år sedan

åh jag älskar när ansiktet är som en babyrumpa! livskvalité on fleek!

Ida
Ida
6 år sedan

Kjære Frida ♥ Ville bare stikke innom for å ønske dere det mest fantastiske bryllupet i morgen! Du ser helt fantastisk ut! Som jeg gleder meg til å se kjolen din. Stor klem fra meg

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

Åh kära du! Tack för din fina kommentar! Det har varit så lyxigt att ha alla er vänner här i bloggen med på min resa. Det kommer jag för alltid minnas!

Amanda
6 år sedan

Men ååh vad mysigt med hemmaspa finns ju inget bättre!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

bästa vardagslyxen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

<3 <3 <3

Natalie Midestad
6 år sedan

Vad roligt med bröllop snart! Hoppas att du mår bra och badrummet ser underbart ut! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Natalie Midestad
6 år sedan

Badrummet är verkligen min egna oas! Helt underbart är det!

Vår väg till ett barn
6 år sedan

Önskar er en underbar bröllopsdag! 😀 <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vår väg till ett barn
6 år sedan

Tack fina kära du! <3

Helena
Helena
6 år sedan

Ni kommer få en underbar bröllopshelg, önskar er alla lycka!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Helena
6 år sedan

Tack fina du! <3 Vilken grej, nu är jag fru och ja, det är lite som att flyga på små moln!

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x