Söndagsspa: törstsläckare för din sommarhud

estelle thild-1
Gårdagen försvann i all hast. Jag var rent för upptagen med att inse att min lilla bebis blivit ett stort barn. Igår hände liksom allt. Hon fick en cykelhjälm och vi skruvade på barnstolen på min cykels pakethållare och så fick vår lilla tjej uppleva sin första cykeltur. Då är man ingen bebis mer, då är man ett barn. Och på morgonen när jag gick hemifrån och sa hej Estrid, mamma älskar dig, så lät det precis som hon sa ”gå inte och så kom tårarna. Vi pottränar om dagarna och när det skvallar så applåderar vi och gör en kissdans. Och när man gör kissdansen så man ingen bebis längre. Igår fick vi en ny barnvagn av mina föräldrar. En sulky, där Estrid åker framlänges. Men herregud, man kan ju inte vara bebis om man åker framlänges. Så ni förstår säkert, jag var upptagen igår med att se min tjej vara ett barn.

Därför blev det ju inget söndagsspa för er del och jag tar igen det idag. Jag vill tipsa om detta serum med matchande nattkräm från estelle & thild, i biohydrateserien. Återfuktande produkter som min hud bara ÄLSKAR. Framförallt var serumet gudomligt och det sa bara slurp och huden verkligen sög i sig all fukt. Det är ju verkligen den tiden på året nu när huden blir uttorkad av sol, svett och alla bad. Stort plus för att estelle & thilds produkter är prisvärda också! Så detta var mitt lilla söndagstips, fast på en måndag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x