Bland svett, muskler och fina kamrater

kronan crossfit-1
Igår följde jag Paula och Fredrik, min syrra och svåger, till deras lilla oas och för mig totalt främmande arena. Kronan crossfit. Där nere i källaren lyfter, bär, springer och kämpar dem sida vid sida och jag hade möjlighet att få fota. Och wow wow wow vilka tacksamma objekt att fota. Män och kvinnor som utmanar sina kroppar, vars muskler får dem att klara hur mycket som helst och så glädjen och kamratskapet. Ingen rivalitet utan bara äkta kamratskap och pepp. Det var verkligen fint att se. Här kommer ett gäng bilder från gårdagen.
kronan crossfit-2 kronan crossfit-3
Det var rodd…
kronan crossfit-4 kronan crossfit-5
…och burpees och flygande hopp över trälådor.
kronan crossfit-6 kronan crossfit-7
Det var någon form av hängande sit-up (?) Ja, fråga mig inte.
kronan crossfit-8 kronan crossfit-9
De bar tunga klot och gjorde fler burpees.
kronan crossfit-10 kronan crossfit-11
Den här lille gulliga var också med! <3
kronan crossfit-12
Well look at this body!
kronan crossfit-13
W-O-W!
kronan crossfit-14
Tänk vad man kan få sin kropp att prestera ”bara” genom att träna regelbundet och bygga upp musklerna. När jag ser på min syster, Fredrik och deras vänner blir jag själv så otroligt inspirerad att också kunna få min kropp att klara dessa övningar. Men med begränsad tid måste jag prioritera och tyvärr kommer träningen i kläm. Men herregud vad inspirerad man blir!
kronan crossfit-15
Det är så tacksamt att fota folk när de tränar. Action i bilderna kommer liksom på köpet.
kronan crossfit-16
Vår egna Fredrik! Han har varit elitidrottare och det märks! Gud vad hans kropp klarar mycket!
kronan crossfit-17 kronan crossfit-18 kronan crossfit-19 kronan crossfit-20 kronan crossfit-21
Trots att de tävlar i par mot varandra så är det high fives, kramar och hurrarop genom hela träningen. Så himla fint!
kronan crossfit-22 kronan crossfit-23 kronan crossfit-24
Men alltså dör för att kunna göra såhär igen. Det tillhör för min del dessvärre det förflutna. Men kanske i en framtid igen, fast lite längre fram.
kronan crossfit-25 kronan crossfit-26
Min syrra! *mallig*
kronan crossfit-27 kronan crossfit-28 kronan crossfit-29
”Bra jobbat!”
kronan crossfit-30 kronan crossfit-31
Allt för att spara lite tid…
kronan crossfit-32…och locka fram ett leende.

Tack Kronanchampsen för att jag fick komma och fota! Det var världens roligaste att få se er kämpa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
8 år sedan

Så himla fina foton du tar!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
8 år sedan

men tack min vän! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x