Fredagvideo #30 From hot mess to girl yessss!

I veckans fredagsvideo blir det både sminktutorial och selflove! Först får du den perfekta looken för sommarens svettigaste dagar. Du kommer alltså gå från a hot mess till girl yesssss! Sen avslutar jag med en Fråga Frida-hörna där jag svarar på tre av era frågor.

  1. Är jag introvert eller blyg och hur kommer jag över det?
  2. Jag skäms inför att andra att jag gått upp i vikt, hur ska jag hantera det?
  3. Jag bryr mig alltid så himla mycket om vad andra tycker om mig, hur kommer jag förbi det?

Du hittar veckans video här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x