Ingen rast, ingen ro!

paula model för I AM-5
Jag är hemkommen från två dagar i Tibro, tillsammans med Mio och massa härliga bloggare. Jag ska berätta ALLT, men det får bli sen. Nu äter jag en snabb frukost innan jag drar iväg för att göra en fotografering. Jag ska fota en stor crossfit-tävling och jag är sååååå peppad. ÄLSKAR att fota atleter och se deras svettiga, bulliga, starka kroppar och fånga smärta, glädje, trötthet och kämpaglöd i deras ansikten.

Titta in i ikväll så kommer del ett från Tibro!

Ha en riktigt härlig dag fina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x