Malmö food truck festival invigdes av sommaren

food truck festival-1
Jag har inte haft möjlighet att visa dessa bilder från Malmös food truck festival. Alltså hur bra idé? Cirka 15-20st foodtrucks stod uppställda i magistratsparken och sålde mat, dryck, glass och annat gott gott. Solen lös en av årets varmaste dagar och vi hade parkhäng deluxe.
food truck festival-2
Det fanns mexikanskt, indiskt, nordiskt, dansk glass och mycket mycket mer.
food truck festival-3
Jag älskar idén med dessa mobila foodtrucks! Tycker det är så modernt och smart!
food truck festival-4
Jag och Estrid bredde ut alla våra filtar i skuggan under ett stort träd. Vi dukade upp med festis, lemonad och vatten. Sen satt vi och tittade efter David. Kommer pappa aldrig med maten!? Men jo, det gjorde han!
food truck festival-5
Indiska kycklingwraps blev dagens lunch och Estrids nygamla lilla cykel blev perfekt transportmedel.
food truck festival-6
Sen fick Estrid väldigt mycket spring i benen och sprang runt runt i parken. David sprang efter.
food truck festival-7
Jag försökte mig på lite läsning innan det var min tur att springa efter Estrid.
food truck festival-8
Efter all denna motion blev det glasspaus. Om det serveras dansk is måste man bara ha några kulor.
food truck festival-9
Estrid var sommarvild och lite svettig och då blev det extra skönt med kall glass i skuggan.
food truck festival-10
Sen traskade vi hemåt för att göra kväll, laga middag och ha helgmys. Jag hade på mig en off shoulderklänning (liknande här, och jag gillar även denna budgetvariant), ballerina (liknande här) och stråväska (liknande här).
food truck festival-11
I öronen hade jag mina glittriga ugglor. Allt blir så mycket mer festligt med glittriga ugglor. Det har jag alltid sagt!

Detta var vår dag på premiären av Malmö food truck festival!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina Gunnardo
6 år sedan

Å, vilken rolig festival! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

rolig och GOD! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x