God morgon, god morgon!

frukost-1
God morgon god morgon! Estrid tog sovmorgon idag men inte fick jag njuta av det. Nej, istället vaknade jag vid 5.30 och var knallpigg och kunde inte somna om. Men det var inte fy skam att ligga i sängen och surfa igenom hela himla internet och känna Estrids varma kropp mot min och höra henne och David snarka ikapp. Inte helt fel det heller. Sen vaknade vi ju alla här i Malmö till en strålande solig dag! Inte klokt vad solen skiner. Det spritter i hela mig. Jag till och med bytte ut P1 mot P3 för att ”nu skulle det bli ös i köket”. Vem är jag ens!?
frukost-2
Jag inledde dagen med det här. Min bästa frukost, mellis och kvällsmål. En skål turkisk yoghurt, pinjenötter, torkade tranbär och så ringlad honung på toppen. Det godaste godaste! Nej, nu tar jag min kopp kaffe och min unge och fortsätter denna dag. Det ska ut i solen och vi ska luncha på stan och ta en sväng om lekparken om solen hänger i sig. Nu måste jag packa termobyxor, vantar, skor och gud vet allt. Vi hörs i eftermiddag!
frukost-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Här i Eskilstuna är det med ett strålande väder, så håller det i sig blir det nog att äta lunch på altanen och kanske kan man få lite färg på näsan.
Sen ska jag nog plocka runt lite här hemma med så det ser presentabelt ut hehe.
Kanske tar jag mig till affären för att köpa lite blommor kanske inte vi får helt enkelt se hur det blir denna dag.
Ha en härlig dag i solen
Kram Linda

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x