Jag vill rikta ett stort tack

present-1

Det är inte klokt vad fina ni alla är! Ända sedan jag berättade om min förlossning och förlossningsdepression har ni inte varit annat än det bästa av vänner till mig. I bloggen, på facebook och på mail har ni skrivit de finaste saker, peppar och supportat. Jag känner mig lyckligt lottad som har er alla, ni skänker mig otroligt mycket glädje. Jag vill därför rikta världens största tack till er! Ni är sagolika!

Ni må tro att min tacksamhet nådde nya höjder när jag hämtade in posten och det låg ett litet paket från en av er läsare. I paketet låg ett brev med överlevnadstips under småbarnsåren och fyra saker. En bok med korta kapitel, ett ljust nagellack som inte syns så mycket om det skavts bort, en skrivbok för att skriva ner bara de bra stunderna och en nagellacksremoverpenna, för att ta bort en stressad manikyr. Tack du fina människa! Det är något av det finaste jag varit med om. Tänk att en blogg kan föra människor så nära varandra att en person går och fixar en present till någon den aldrig ens träffat.

Varenda kommentar får det att pirra i magen på mig och jag blir mer och mer motiverad att bara bomba er med inlägg. Bloggen är mitt allt och ni är en enormt stor del av den! Så tack! tack, tack, tack! Ni är de bästa läsarna någon ens kan önska!

Och A, du är one of a kind! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
8 år sedan

💪❤💪

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

puss!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x