Kärlek och kyssar är gratis

fredag-1

Godmorgon alla glada där ute! Det är fredag! God middag, final i På Spåret, något gott i glasen och godisskålen och så en hel helg tillsammans. Underbart! Jag sitter här med min kaffekopp, som är stor, en ananastofs på huvudet och på tv:n surrar SVT gomorron. Min förkylning har äntligen släppt, jag överlevde gårdagens besök hos barnmorskan och Estrid är solig och rolig. Vad gjorde jag hos barnmorskan? Det ska jag tala om. Jag satte in en kopparspiral och jag var så nervös. Jag har haft två spiraler tidigare och det gjorde såååå ont att sätta in dem. Trodde jag skulle dö. Obviously hade jag då ännu inte fött barn. Hehe! Så gårdagens spiralinsättning (nytt ord?) gick som en dans. In, lite skitsnack, upp på bristen, tjoff, tjoff och så klart. Och som David sa med tindrande ögon, nu ska den sitta där till krypis junior ska komma till världen.

Ska vi inte bara ta orda på meddelandet på mitt lypsyl över hela helgen. Kärlek och kyssar är gratis, courtesy of Svenska kyrkan. Jag känner mig superharmonisk och glad och ska slösa kärlek och kyssar denna helg. Det blir en rolig helg för vi ska fira Jakobs 1-års dag och sen ska vi hem till mina föräldrar för lördagsmiddag och så ska vi ju kolla MELLON! Lojala vänner och följare vet ju att jag och min pappa är tooookiga i Mellon.

Nu kickar vi igång den här dagen! Jag inleder med att borsta håret!svenska kyrkan lypsyl-1

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x