Bloggmingel, nya bekanta och en härlig lillelördag

bloggmingel-1
Onsdag, som ni vet är det lill-lördag. Eller som vi i Skåne säger, lillelördag. Ja man kanske inte säger så i Skåne men jag säger iallafall så. Jag firade verkligen lillelördag på bästa sätt. Sweden influencers bjöd in bloggare och företag för äkta mingel. Det hela gick av stapeln på hotell Scandic triangeln.
bloggmingel-2
Alltså HUR snyggt har de inte fått det där inne. I taken hänger drömmina lampor från Tom Dixon och allt går i guld och grönt. Så så snyggt!
bloggmingel-3
bloggmingel-4
Vi började i baren med bubbel och snickesnack.
bloggmingel-5 bloggmingel-6 bloggmingel-7
Det var flera olika företag där och bland annat Jabadabadoo. De gör jättebra och fina barnprodukter men allt är så förbaskat rosa och blått. Vissa grejor går i grönt, men det är väldigt könat. Tråkigt tycker jag som gärna inreder Estrids framtida rum och duvblått, smutsrosa, dammig lavendel och mullvadsgrått.
bloggmingel-8
Jag träffade Christine, som bloggar på Christine’s stories. Jag känner inte så många andra bloggare i Skåne och ibland kan det blir lite tomt och ensamt. Därför älskar jag dessa mingel där man kan träffa ”kollegor”. Utbyta tankar, erfarenheter och hjälpa varandra.
bloggmingel-9
Här är jag i min DRÖMSTOL fast i barstolstappning. Jag vill ha den här som kontorsstol i den lilla hörna vi gör, när Estrid få sitt eget rum. Dock att jag nu genast blev lite osäker om den finns som stol eller bara lounge chair. Jag får undersöka helt enkelt.
bloggmingel-10

Jag avslutade kvällen med att svänga inom Lindex där jag hittade underbara smycken. Sen swischade jag hem och kröp upp i soffan med min lilla familj. När Estrid somnat åt vi kvällsmackor och tittade på American Odyssey. Hur bra?

Idag är det torsdag och sen imorgon ÄNTLIGEN en jobba-hemma-dag. Jag LÄNGTAR!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
7 år sedan

Låter supertrevligt och vad snygg du är. Kram Anette

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

men tack fina du!

Lina
7 år sedan

Hej
Tack för igår. Var roligt att träffa dig och mingla en stund. Alltid kul med nya kontakter. 😉
Ljuvliga bilder du tog på eventet.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lina
7 år sedan

tack vännen! det var verkligen roligt att ses! och extra glad blir jag över att du gillade mina bilder!

Zandra
7 år sedan

Det var roligt att träffa dig igår 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Zandra
7 år sedan

detsamma! <3 hoppas du hade en trevlig kväll!

Zandra
7 år sedan

Så härlig person du va när vi träffades igår 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Zandra
7 år sedan

detsamma! och lycka till nu med lilla bebisen! och så glömmer du inte henne på vägen hem från BB!

Christine's Stories
7 år sedan

Åh men titta där var ju jag! Vad gullig du är <3 Vilket fint inlägg dessutom, och så snygga bilder. Jag kom på efter 1,5 timme att jag inte hade tagit ett enda kort, haha. Så kan det gå när man har trevligt! Så kul att träffa dig in person, även om vi nu inte hann prata mer än en stund. Vi kanske kan ses någon dag för en fika eller glas vin? 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
7 år sedan

tack! det var jättefint att träffa dig! jag träffas gärna!! kan du inte slänga iväg ett mail till mig? Kram på dig hjärtat!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x