Två veckor som working mum

ansträngning-1
Nu är min andra jobbvecka avklarad och jag är trött. Som en säck potatis sitter jag här i soffan. Nu har den nya fasen av livet börjat och det är härligt, men också utmattande. Upp klockan sex, jobba en hel dag, hem, avlasta David, och sen blogg och politik och kärleken som ska få plats på kvällarna. GÄSP. Ibland har jag så mycket energi så jag är som en Duracellkanin och känner mig inte trött förrän batterierna pang bom tar slut och jag slocknar sekunden jag lägger huvudet på kudden. Ikväll är inte en sådan kväll. Batterierna tog slut för länge sedan så nu tar jag kväll och ska inte göra något mer än ligga på soffan. Läsa min bok, äta lite gott som David köpte på Hemmakväll och lyssna till ljudet av Champions league som David ska titta på.
ansträngning-2
Här är en bildserie på Estrids envisa kamp för att ta sig till det hon vill ha på bordet. My god hennes vilja för tillfället… Not to mention the humör…
ansträngning-3
Vad hon försökte komma åt? Ahhh, den största skatten i köksskåpen för tillfället. Låt mig presentera….
tranbär-1
Torkade tranbär! En riktig succé. Det är även pytt i panna, ägg och ris. Mängden ris för tillfället! Och det som är arsenik i och gud vet allt. Men vad ska en stackars working mother göra när barnet bara vill ha ris hela tiden?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
8 år sedan

Känner så väl igen dessa dagar.
Men hej vad gör vi inte för att sen nästa dag få vakna upp och se deras leende igen.

Vi har trött dag idag, kör på slappe all in <3

Hoppas vi ses snart igen
Kram Angelica

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
8 år sedan

skönt med slappedag! det behövs verkligen ibland. och visst är det som du säger, på natten håller man på att bli tokig men på morgonen så smälter man på nytt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x