Nya örhängen och storslagen planering

örhängen-1
God morgon mina vänner!
Ni har sett de här innan va? Annars bara måste jag visa upp mina örhängen igen! My god! I looooove these. Världens snyggaste och jag hittade dem på Zara.

Nu var det ju inte så mycket örhängen vi skulle prata om utan om min storslagna planering. Idag kommer Caroline hem till mig. Vi föll ju handlöst för varandra och sen började Caroline blogga och nu bara måste vi ju göra något ihop. Vi vet inte riktigt vad så idag ska vi ses och slå våra kloka huvuden ihop. Vi vill göra något ihop iallafall. Något som kanske kan vara till hjälp eller stöttan för andra. Vi får se i sinom tid vad det blev.

Garanterat är iallafall att jag kommer få världens mysigaste dag med Caroline och Estrid. Och kaffe. Jättemycket kaffe!
örhängen-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x