Vardagsuniform

outfit1

Jag är helt sinnessjukt förkyld och har fått ställa in massa roliga grejor. Det var möte, nämndmöte, debatt med Heidi Avellan och idag öppen repetition för Jane Eyre. Och inte har jag kunnat gå på en endaste grej. Jag som skulle va fab fab fab med klackar, läppstift och pizazz. Istället är det ananastofs och mjukis för hela slanten. Lördagen har gått i ett lugnt tempo. Min mamma hämtade Estrid vid 10 för lite egentid med henne och vi anslöt vid 13 för lunch. Hela dagen har jag snytit mig, druckit massvis med te och försökt bli frisk. Det är stressande för jag vill inte vara sjuk när måndagen börjar och det är dags för David att jobba och jag är själv med Estrid.outfit2

Jag ville iallafall visa er hur jag ser ut typ 85 % tiden. Min vardagsuniform if you will. Jeans, en mjuk kashmirtröja, min vardagshandväska och en snabb 5-minuters sminkning. Oftast har jag på mig gympaskor och håret i en hästsvans. Ibland känns det tråkigt, samtidigt som det är skönt att inte behöva stå framför garderoben varje morgon och klia sig på huvudet och bli förvirrad. Men ni må tro att jag längtar tills jag ska börja jobba. My god, jag kommer vara sinnessjukt overdressed varje dag. Bara för att jag kan!outfit3 outfit4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
8 år sedan

SNYGG!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lisa
8 år sedan

Tack! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x