Det är något särskilt med välsittande underkläder

Vikten går upp och ned under livets gång. Kroppen förändras. Vi gör oss av med (förhoppningsvis!) kläder som är för små och investerar i nya kläder som passar oss bättre. Men en del av garderoben som vi ofta glömmer bort är underklädesgarderoben. För små trosor som skär in eller som är urtvättade och håliga. BH:arna har verkligen haft sitt bäst före och resåren är slapp, axelbanden skär in i axlarna och kuporna är rent får små för bysten. Jag tror det ser ut såhär hos de flesta kvinnor. Det är dags att vi tittar på våra underklädeslådor med ett skarpare öga. Inte för det rent estetiska utan för att jag tror det finns ett djupare budskap att hitta. Jag tror nämligen att många kvinnor som har en förändrad kropp ogillar den. Den känns obekväm. Man går längre och längre bort från en känsla av att älska sin kropp och det första som ryker då är kvinnligheten. Varför vara kvinnlig om man bara vill gömma sig så mycket det bara går?

Men vi ska inte gömma oss. Vi ska acceptera kroppen. Den kanske inte ser ut som förr men det gör dig inte till mindre kvinna, mindre vacker eller mindre värdig att få känna dig sensuell. För ett tag sen hittade jag webbshoppen Be lovely och blev så imponerad av dels utbudet men även av den genuina kärleken för kvinnor i alla former. Denna underklädesbutik VILL hylla alla olika slags kroppar. Därför finns det ett stort utbud som passar alla olika slags kroppar och det finns en personlig, proffsig service där du inte kommer släppas förrän du hittat det perfekta setet för just dig.

Jag har här testat ett set med en mycket användbar t-shirt BH med matchande trosa med hög midja. BH:n har bygel och en slät och smidig kupa som sitter PERFEKT! Den passar dig som vill ha en underbart skön och stadig bh som ger en rund form på bysten. BH:n går upp till storlek 95F. Trosan finns i olika modeller men jag har valt den med högre midja. Det tycker jag passar mig bäst som har en liten mammamage-valk på magen. Denna trosa går upp till storlek 50.

Om du känner dig osäker på underklädesstorlekar så maila till Be lovely eller skriv ett DM till dem på instagram. De kommer hjälpa dig med en storlek som är perfekt för just dig.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena Hult
4 år sedan

Åh,Frida!Tusen tack för att Du delar med Dig så generöst!!!Blir så glad när jag läser Din blogg om hur det är att ”vara kvinna”! Gå bara på i ullstrumporna! !!!!Kram på Dig!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Lena Hult
4 år sedan

men tack lena för din fina kommentar! Det gör mig sååå glad! Kram på dig

Sara
Sara
4 år sedan

Underbart, så himla fina. Jag ska ta mig en titt på deras hemsida.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sara
4 år sedan

åh men gör det! älskar denna webbshop så!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x