Jultraditionen med julbord på Gästis

För tredje året i rad, så ja då kan man faktiskt kalla det en familjetradition, åt vi julbord på Gästis här i Skanör. Det är så mysigt där och det är fint att det ligger så nära vårt hus. Cykelavstånd! Det är något visst med att göra saker på hemmaplan. Man känner sig väldigt bortskämd att ha allt detta härliga nära sig. Det var årets andra julbord och hela storfamiljen var på plats. Nu är vi åtta stycken och snart blir vi nio när syrrans andra bebis kommer. Jag fotograferade inte själva julbordet utan gjorde en liten stylestory innan. Det är inte alltid jag fotar alla detaljer av en outfit men det gjorde jag idag. Häng med för en stilgenomgång.

Klänningen är en ny pärla från Jumperfabriken (här) som är den perfekta omlottklänningen. Jag har storlek XL i denna och tycker den är generös och perfekt true to size. Just en omlottklänning är ett måste i garderoben. Jag tycker man borde ha enkel svart och sedan en mönstrad. Drömmen är att ha två klänningar från DvF. Men just den här omlottklänningens är perfekt nu för julen med sitt rödvita mönster. Men den är så pass fräsch i mönstret att det även är en ypperlig sommarklänning. Örhängena är de älskade statementörhängena från Sandra Terese (här).

Alltsååååå <3 <3 <3 wow vilken killerfigur man får i en härlig omlottklänning. En rak stilren ullkappa är ett bra tidslöst plagg. Ytterkläder ovanpå partykläder kan vara en svår historia men där känner jag att en rak ullkappa med knyt i midjan är det perfekta ytterplagget. Min ullkappa är en gammal från H&M, men där finns massa andra liknande just nu. En annan svår historia under de kalla månaderna är…

Strumpbyxor! Jag bär enbart svarta strumpbyxor. Gillar inte färgglada strumpbyxor eller än värre, hudfärgade! HU! Det är inte för mig. De ljusare skorna tycker jag inte passar med svarta strumpbyxor. Det blir avklippta ben på något sätt. Därför är svarta skinn- eller lackpumps den högklackade sko jag föredrar på vintern. De svarta skorna med svarta strumpbyxor skapar en förlängd effekt och jag tycker det smickrar allas ben! Jag köper ofta strumpbyxor på Lindex eftersom de inte håller särskilt länge. Skorna är gamla älskade trotjänare från Hugo Boss. Eftersom jag verkligen ville att klänningen skulle poppa valde jag en neutral handväska. Valet föll på min drömmiga Estrid-väska från Whyred (här).

Här fick du min stylestory. Där jag lite mer på djupet går igenom min outfit och hur jag tänkte när jag stylade den. Vad tyckte du om det? Borde jag göra fler stylestories?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 år sedan

Jaaa mer stylestories! Jag älskar att höra hur du tänker runt kläder. Ursnygg är du dessutom!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna
4 år sedan

åh tack! och superskoj med denna positiva feedback. nu blir jag peppad att göra fler stylestories!

Anna Elf
Anna Elf
4 år sedan

Superbra inlägg och fab outfit. Gärna mer sådant. ❤️

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna Elf
4 år sedan

woop woop! ni var många som var positiva till detta så det kommer definitivt bli fler stylestories. kram!

Patty
Patty
4 år sedan

Absolut, mera stylestories!
Du är en inspirationskälla. 😊

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Patty
4 år sedan

det kommer fler! i promise! <3

Sara
Sara
4 år sedan

Jag köper mina strumpbyxor från Calvin Klein, de har ett par med hög midja som jag älskar! De kostar lite mer men håller hur länge som helst.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sara
4 år sedan

tack för tips! men var kan man köpa dessa strumpbyxor?

Sara
Sara
4 år sedan
Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sara
4 år sedan

tack för tips. och FÖRLÅT för sent svar!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x