I’m going to CIFF och Copenhagen fashion week!

CIFF-1
OH MY FREAKING GOD! Jag ska till copenhagen fashion week, CIFF!!! *paus för hysteri*

…….

Okej, nu har jag hämtat mig lite! Jag ska alltså, på fredag, åka till Köpenhamn och gå på fashionweek. Jag tror inte vi kommer hinna gå på några visningar utan istället ska vi till de stora mässhallarna och spana in allt kommande mode. Jag är alldeles pirrig av förväntan. Först och främst ska jag dit med ny bekantskap, Jea, och hennes crew och sen ska jag få spana in streetstyle, mode, kläder och kommande trender. Det känns SÅ kul! Nej, inte ens kul, det känns omvälvande. Det har varit min dröm så länge att få gå på fashionweek och nu ska det äntligen bli av. Lägg sen till att jag ska dit i egenskap av bloggare gör ju att det känns än mer overkligt.

VAD SKA JAG HA PÅ MIG!? Jag har total klädpanik och har då ALDRIG sett en tråkigare garderob än min. Det finns inget i den som är kul och fashionweekappropriate! Därför lär jag nu lägga x antal timmar på att surfa igenom hela himla internet i jakt på den perfekta outfiten!

Men fatta, Frida på Fashionweek!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Att vara någons fru
7 år sedan

Hör av dig till Studio Stilista – hon kan garanterat sätta ihop en helt jeffla smashing outfit.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
7 år sedan

hon ska få bli min stylist! jag behöver en garderob till juristen, en till politikern och en till bloggaren!

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom
7 år sedan

GRATTIS CPH Fashion week vem vill inte dit?

Frida G Svensson
Frida G Svensson

det var fab!

Linda
7 år sedan

Åh vad roligt och underbart för dig. Du kommer ha sååååå roligt.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

det var så spännande att gå runt och titta! verkligen en ynnest!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x