Instafavoriter i september

instafavoriter september
Oj, helt galet att september redan gått! Det känns som att jag precis sammanfattade min instafavoriter i augusti. September har inspirerat mig inom allt! Mode, inredning, hår och smink! Ska vi en titt? Jo, men det tycker jag vi gör! Kanske du också hittar lite inspiration för oktobermånad?
1
Valerie Aflalo har så vackra stallmästardörrar i sitt hus. Jag vill gärna ha det i vardagsrummet mot det rum som ska bli en walk-in closet.
2
Min senaste girlcrush är Gine Margrethe. Det är den vackraste kvinna jag sett på länge. Hennes smink på denna bild är perfektion och exakt så som jag vill se ut hela hösten!
3
Allt med denna bild är så himla fint! Jag älskar väggfärgen, golvfärgen, det stora fotografiet och känner alldeles särskilt att jag måste ha en piedestal här hemma! Bildinspon kommer från Jana Heinrici.
4
Janka Polliani är en fantastisk kvinna med ett så inspirerande instagramkonto! Jag måste hitta hårnålar med pärlor på! Och hur krispigt är det inte att matcha vita pärlor med en vit skjorta?
5
Japp, jag är fortfarande helt inne på beige, brunt och vitt. Gärna i kombo med lite leoprint. Bildinspo från Nordic style report. Som för övrigt är ett konto väl värt att följa för daglig outfitlnspiration.
6
Två saker. 1) jag måste göra elementskydd med rotting och 2) jag måste göra någon form av platsbyggd hylla. SÅ snyggt! Hemmet tillhör Swedish house and garden.
7
Elementskydd igen! Ja, men jag är helt såld på idén! Måste boka in min pappa pronto! Bild från villa Esterlund.
8
Leo leo leo! Jag får aldrig nog! Monchanvre är ett konto jag precis börjat följa och jag är så himla förtjust!
9
In classic fashion (är besatt av detta konto) skapar akuta habegär för min del. Nu måste jag hitta vita boots pronto!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x