Förra veckans träningsoutfits

Jag är i ett galet träningsflow. Jag har aldrig varit med om liknande! Det är som om jag äntligen kommit över det enorma osynliga hindret som var i vägen för träning och motion. Nu tränar jag mellan 3-6 gånger i veckans och har gjort det i flera veckor nu! Jag har även nya träningskläder som jag tänkte jag skulle visa. Men jag visar även mina gamla träningskläder för jag tänker att du kan ju också bli inspirerad av själva looken och göra något liknande av din egna outfit. På den här bilden skulle jag träna yoga step. Här är allt gammalt.

Här är ett nytt set från Röhnisch. Chokladbruna korta tights med matchande top, med svincoola orangea detaljer. Ett set som jag bar när jag tränade TRX och Sh’Bam. Allt satt på plats och tummen upp för dragskon i byxorna så att de verkligen sitter på plats. Du hittar toppen här (adlink) och tightsen här (adlink).

På indoorwalkingen bar jag denna outfit. En gammal outfit men med klassiska svarta tights och en lite vidare luftigare t-shirt.

OMG magiskt färgglad outfit! Jag matchar ett gammalt träningslinne med ett nytt bubbelgumsrosa set från Röhnisch. Du hittar toppen här (adlink) och tightsen här (adlink). Jag kände mig FAB FAB FAB på gymmet i denna outfit. Jag minns inte vilket pass jag gjorde, men cool, ja det va jag! =)

På bodypumpen bar jag mitt tredje nya set från Röhnisch och jag måste säga att det här nog är min favorit av de tre. Ett blågrått set med långa tights och en längre sporttopp som är mjuk och stretchig mot kroppen. Tightsen finns här (adlink) och toppen här (adlink).

Nu är jag taggad på att utöka min träningsgarderob med ännu mer härliga plagg. För det blir liksom ändå lite roligare när man känner sig fab där.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x