Förläng din garderob med god klädvård

I SAMARBETE MED LIVEHOME.SE

Söndagar, en perfekt dag för tvättstugemys! Say what undrar du kanske nu? Vad pratar hon om? Jo, det ska jag tala om. När jag har tid och inte är stressad ÄLSKAR jag att vara inne i tvättstugan. Jag sätter på radion och sen har jag egentid där inne. Jag stryker, manglar, ångar och viker. Det är meditation för mig. Klädvård är inte bara meditation det är också miljövänligt. Om man tar hand om sina kläder, tvättar i låga temperaturer och inte överdoserar tvätt- och sköljmedel har man gjort lite för miljön.

För extra flärd i tvättstugan är washologi ett givet märke för mig. Ett svenskt märke som är ekologiskt hållbart. Jag har tvättmedel, sköljmedel och två slags linnevatten från märket. Och det doftar helt otroligt magiskt. Jag älskar att spraya linnevatten på allt. Innan jag manglar sprayar jag på tyget och när jag stryker sprayar jag för att enklare få ur skrynklor samt för att få en fräsch doft.

Det finns verkligen inget ljuvligare än att krypa ner i en nybäddar säng av manglade och strykta sängkläder som doftar svagt lavendel. Det är helt magiskt!

Det är faktiskt härligare att hänga in nystrukna plagg i garderoben och veta att de kommer vara perfekta när man väl i all hast ska få på dem på morgonen.

Japp, så här glad blir man när man vaknar på morgonen med en garderob som är struken, luktar gott och välvårdad.

Jag hade som höstlöfte för mig själv att bli bättre på att stryka. Men i ärlighetens namn blir strykhögen ofta enorm eftersom jag helt enkelt inte hinner. Enter, steamer! Vilken magisk pryl! Hur kan jag inte haft en sådan här för länge sedan? Jag älskar att stryka enkla plagg men känsliga plagg eller besvärliga plagg tar en halv evighet att stryka. Det får jag krupp på. Därför är steamern en räddare i nöden för mig. Nu får jag 10 plagg gjorda på den tid det tog att stryka två innan. Min steamer är en steamer cirrus no.2 travel i rosa, från steamery. Den här lilla behändiga saken kommer jag ta med mig på resor så att man alltid är skrynkelfri där med. Alltså!!!! Jag kan inte nog understryka hur mycket denna produkt förenklat mig liv! Mer sånt tack!

Testa själv. Ta ett par ostörda timmar i tvättstugan. Sätt på radion, jobba metodiskt igenom strykhögen och känn NJUTNINGEN när du fyller på skåpen och garderoberna med manglat, strykt, ångat och väldoftande. Det är livskvalité det. Och min bästa vardagslyx.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x