Bland kulturtanter och om en halv opera

maskeradbalen-1
Hej! Här står jag utan för Operan! Igår gick jag och mamma till operan för att bli bjudna på räkmacka och få lite information om höstens kommande musikal Kinky boots och sedan titta på genrepet av operan Maskeradbalen.
maskeradbalen-2
Väska Mulberry, klänning Camilla Thulin för Ellos, skor Bianco och kappa Lindex.
maskeradbalen-3 maskeradbalen-4
I höst kommer alltså musikalen Kinky boots till Malmö. Regissören Ronny Danielsson (min absoluta favvisregissör när det kommer till musikaler) höll ett lite föredrag för oss om föreställningen och jag kan sammanfatta det såhär JAG LÄNGTAR!!! Musikalen handlar om en skofabrik som det inte går bra för alls. Ingen köper skorna och personal får sägas upp. Dragshowartisten säger till fabriksägaren att han måste börja göra kinky boots. Lång historia kort, fabriken börjar blomstra. Det här är en musikal vars tema är acceptens och att alla typer av människor är värdefulla. Sen kommer musikalen dekoreras med glittriga dragshownummer med outragious kläder, ljusshow och riktiga dragshowartister.
maskeradbalen-5 maskeradbalen-6 maskeradbalen-7
Detta är världens mysigaste och mest talangfulla man! Allt han skapar blir magi! Det var ju även Ronny som gjorde Billy Elliott och den går i Malmö just nu och är fantastisk!
maskeradbalen-8
Efter prat, räkmacka och lite kvalitetstid med morsan gick vi in för att se Maskeradbalen. Vi gick i pausen… Alltså, den var på inga sätt dålig men man måste vara på rätt humör för opera. Att vara trött småbarnsmorsa och gå på långsam opera blir mest bara sömnigt. När pausen kom tittade jag och mor på varandra och nickade unisont, det fick räcka för idag. Vi cyklade hem men jag får ändå säga att det är hemskt trevligt att vara på operan, omgiven av kulturtanter. Jag älskar kulturtanter!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x