Poddpremiär och nya vänner

resan till sthlm-1
Igår mötte jag upp ett glatt gäng på Malmös flygplats och ett flyg och en taxi senare hamnade vi på Söder i Stockholm. Det var dags för att oss att spela in podd för Philip Avents Joller Gravid. En hel säsong blir det, med start redan nu i mars, och jag fick två avsnitt. Jag pratade om amning, vilket kan sammanfattas med att det blev ingen sådan. Mitt andra avsnitt handlade om första tiden efter förlossningen och präglades självklart mycket av min förlossningsdepression.
resan till sthlm-2
Angela, Caroline och Nino skulle också spela in podd. Både Angela och Nino hade jag träffat en gång innan men det var premiär med Caroline. Jag vill sammanfatta dagen med ”OH MY GOD VILKEN UNDERBAR DAG”. Ja, lite så.
resan till sthlm-3
Emma var den som höll i trådarna och har podden, och var den som valt och bjudit in oss bloggare. Vilken kvinna! Inte klokt vad inspirerad jag vart när jag åkte hem. Om det är någon som kan bloggbusiness så är det ju Emma.
resan till sthlm-4
Vi var hos Beppo som är ett kontor med olika små studios för bland annat just poddinspelning. Allt kändes så himla himla jätteproffsigt och vi fick sitta i ljudisolerade rum med hörlurar och mikrofoner. Jag älskade varenda sekund!
resan till sthlm-5 resan till sthlm-6

Innan jag och Nino skulle vara tillbaka för inspelning av våra avsnitt hann vi gå en sväng på Söder. Vi fikande lite, lärde känna varandra lite bättre och besökte butiken Brandstationen. WOW, vilken butik! Jag ville ha precis allt!resan till sthlm-7 resan till sthlm-8 resan till sthlm-9
Efter lunch på stan och en runda på NK åktervände jag till Beppo. Jag beundrade Emmas Malene Birger resväskor och bestämde mig där och då för att det inte finns några ursäkter för ett fult bagage! Möjligen att David kan ge mig ett par ursäkter, men nej jag måste ha matchande resväskor. Tres chic!
resan till sthlm-10
Hej hej, här poddar jag!
resan till sthlm-11
Mitt emot mig satt Emma.
resan till sthlm-12

Sen kom Annika in från Göteborg och jag satt och tjyvlyssnade och fnissade åt deras prat. De avsnitten kommer bli mycket roliga!!resan till sthlm-13
Trötta men glada och efter en dag som gått alldeles för fort åkte vi i samlad trupp tillbaka till flygplatsen. Eftersom vi alla pratat en hel dag om emotionella ämnen var vi alla lite extra öppna tror jag. Vi hade så fina, innerliga och personliga samtal där på flygplatsen. På planet blev jag lite rörd och utbrast att det kändes som jag fått nya vänner och då vände sig Angela mot mig och sa att det hade jag ju också! <3 Vi alla kommer ses redan nästa vecka igen och jag ser fram emot det hur mycket som helst. Vilket gäng! Så mycket vi pratade om! Det är inte ofta man klickar så omedelbart med nya människor men här var det verkligen love at first sight.
resan till sthlm-14 resan till sthlm-15
I Malmö agerade min pappa välkomstkommité och mötte mig i ankomsthallen och sen skjutsade han mig hem. Hemma rådde lugnet själv och David och jag åt en pizza, pratade om dagen och klämde några avsnitt Reign och sen gick jag in i sovrummet, lyfte upp Estrid ur sin säng och la mig med henne nära nära. För har man varit borta en hel dag från sin lilla bebis, då måste man få snusa på henne hela långa natten. Igår kommer jag spara i hjärtat länge länge!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Aggie
7 år sedan

Men hej, vad synd att ni inte var kvar där på Onsdagen, skulle ju varit SÅ kul att träffa er alla!! Men det får allt blir en annan gång!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Aggie
7 år sedan

Ja det var verkligen tråkigt! Det ska bli fint att höra ditt program sen! Det ser jag verkligen fram emot!

Aggie
7 år sedan

Ha, ha, jag menar såklart Tisdagen 😉

Helén i Vilrummet
7 år sedan

Vilken härlig dag ni har haft! Jag ser verkligen fram emot att lyssna på poddavsnitten.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Helén i Vilrummet
7 år sedan

jag lovar att hojta till när det är dags!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x