Tillbaka från Stockholm och frågestund

damernas värld-1
Hej svejs! Nu är jag tillbaka från Stockholm och jag har såklart massor att berätta. Men det får bli senare för nu har jag en bebis att gosa med, en miljon pussattacker att utdela och ett antal blöta bebiskyssar att mottaga. Sen ska jag dricka en kopp kaffe och bläddra i den nya Damernas värld. Sen är jag förhoppningsvis människa nog att ge er en full uppdatering. Under tiden tänkte jag att vi kör en frågestund. Fråga på om vad som helst, högt och lågt, ytligt och djupt, och jag ska svara efter allra bästa förmåga! Vi hörs senare! <3
damernas värld-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
maja
maja
8 år sedan

Hej ! Har eg ingen fråga för ja hitta din blogg idag , och hwr läst mååånga inlägg! Dig ska ja börja följa ! Är gravid i v.7 & kurvig så att säga , så härligt att kunna följa någon med liknande former som oxå fått barn ! Känner mig inte så ensam nu, hwr inte kunnat identifiera mig med andra som älskar att träna kl 05 & vara så hälsosamma när de väger väldigt lite om man jämför med mig.. jättefint för dem men inget för mig som älskar böcker, baka,inredning,långa promenader osv.. kram !

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  maja
8 år sedan

men åh, tack för en så himla fin kommentar! Först vill jag säga grattis till din graviditet! Vilken lycka! Det glädjer mig verkligen att du ser en like i mig. Varför skulle inte kurviga tjejer få ta samma plats som andra tjejer? Vi kommer ju i alla möjliga former, färger och modeller. Du är inte ensam! Du är du och ska se ut som du. Om du älskar att baka, läsa, inreda och promenera, gör det då för guds skull! Vi alla kan ju inte älska chiapudding och crossfit! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x