Women in Entrepreneurship Breakfast

Women in Entrepreneurship Breakfast-1
Igår var jag på Women in Entrepreneurship Breakfast och fick verkligen känna på hur livet kan vara när man får leva sin dröm! The Ground tillsammans med Malmö startups höll sin regelbundet återkommande frukost för kvinnliga entreprenörer. Det var min första gång, men definitivt inte min sista. WOW vad många coola kvinnor det finns, och då var det en samlad grupp från Malmö. Helt amazing! När man får lyssna på de andra kvinnornas businesses, ideér, drömmar och mål så är det nästan som att inspirationen håller på att spränga kroppen.

Jag åkte dit innan jobbet och det var med visst vemod jag åkte till jobbet. Jag älskar mitt jobb på advokatbyrån men jag är galet nyfiken på vart bloggen ska ta mig och hur denna resa ska sluta. Och för all del, vad som kommer ske på resans gång. Jag vill liksom alltid leva det här livet med olika möten på olika dagar, frukostar, intervjuer, inspelningar, föreläsningar osv. Så igår morse låtsades jag att varje dag var som just den morgonen och att jag prick just där och då levde min dröm.

The Ground är ett supercoolt kontorshotell dit massa små entreprenörer och företag huserar. Min dröm just nu är att kunna jobba hemifrån. Bara det känns som en otrolig dröm. MEN, tänk så blev det här något stort och jag hade möjlighet att ha ett riktigt kontor som jag gick till om dagarna. Åh, jag blir nipprig att ens tänka på min drömmar. MAKE IT HAPPEN FRIDA gormar jag inombords. Go go go!

Därför känns det extra underbart att jag denna förmiddag fick möjlighet att medverka i en stor podd. Nämligen Vattnet går med Nina Campioni. Snacka om ärad! <3 Nina var precis så fin och mysig som jag alltid föreställt mig. Jag känner att jag tagit ännu ett steg framåt för att nå min dröm.
Women in Entrepreneurship Breakfast-2 Women in Entrepreneurship Breakfast-3 Women in Entrepreneurship Breakfast-4 Women in Entrepreneurship Breakfast-5 Women in Entrepreneurship Breakfast-6 Women in Entrepreneurship Breakfast-7

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Campioni
7 år sedan

<3 vad fint skrivet – tusen tack för att du ville vara med! Kram Nina

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Nina Campioni
7 år sedan

Det var en ära att få vara med! <3

Sara
Sara
7 år sedan

Tycker du är så jäkla cool som följer din dröm o bara kör! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
7 år sedan

Tack! Jag vill verkligen verkligen detta! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x