Valborg på Badhytten

Valborg på Badhytten-11
Här står jag framför en blomvägg och är väldigt Kardashian. Och man kan tro att jag inte har ett enda bekymmer i världen. Men det finns en anledning till att dagens inlägg kommer nu först på kvällen, och innan ni får veta allt om min valborg måste jag skriva av mig. Jag vaknade denna 1:a maj och ville överraska min familj med scones. Mina scones blev döbakade och ”smakade illa” enligt Estrid. Vi lekte familj (aka bråkade oavbrutet) hela morgonen för att snabbt ta oss iväg till loppisen. Man vill ju komma tidigt för att fynda. På vägen till loppisen fick Estrid livets första åksjuka och vi hade kräk överallt. Vi kom sent till loppisen, den sög och jag köpte några sketna kokböcker bara för känslan. Vi lekte familj en omgång till. Jag var kall, sur och bilen stank kräk och ville bara hem. David ville hålla känslan av utflykt igång och pushade igenom ett besök på en krukoutlet. På vägen till somnade både jag och estrid och vägrade vakna till outlet. David gick in själv. Estrid och jag vaknade 30 minuter senare i en iskall bil och lekte familj ännu en gång. Men vi kom hem med tre väldigt snygga krukor. Väl hemma gjorde vi middag som var god men enligt Estrid smakade illa den med. Jag nattade henne och gick sedan för att ta en varm och skön dusch bara för att höra ”knack knack får jag komma in”. En knallpigg Estrid som inte vill sova och som nu har omintetgjort min hett efterlängtade barnfria kväll. Och just det, jag har precis torkat kräk ur hennes barnstol med tops för inget annat redskap nådde in. Kom på en sak till,  Estrid hann även med att använda min asiatiska flöjt som svärd och banka sönder den. *loving life*

Men NU över till min härliga Valborg.
Valborg på Badhytten-1
Min mamma och pappa bjöd oss på Valborgsmiddag på Badhytten i Skanör. En restaurang som vetter ut mot havet och ut mot hamnen. Ett underbart läge.
Valborg på Badhytten-7
Vi beställde raskt in dryck till de vuxna och en hamburgare till Estrid.
Valborg på Badhytten-2
Vi var rutinerade och hade låtit (läs tvingat) Estrid sova middag denna dag så att hon skulle orka vara uppe länge på restaurangen. Vi hade med oss pysselböcker och klistermärken. Och iPhone!
Valborg på Badhytten-3
Paula var världens finaste.
Valborg på Badhytten-8
Och denna förrätt var livets förrätt. Vit sparris med grönsallad, hollandaisesås och knaperstekt sidfläsk.
Valborg på Badhytten-4
Ni trodde bara att farbror Blå fanns? Fel! Det finns även farbror grön, och två stycken till och med!
Valborg på Badhytten-5
Mormor och Estrid satt bredvid varandra, men det är sen länge.
Valborg på Badhytten-10
Till huvudrätt åt jag kalv, bearnaisesås med grönpeppar, sparris och en potatisterrin. Hallelujah!
Valborg på Badhytten-12
Vid 22-tiden åkte vi hem och jag pratade non-stop om hur lycklig jag var och hur fin och rofylld vår familj är. LOL på den! Om jag bara visste vad morgondagen skulle innebära.
Valborg på Badhytten-6
Fina David, tur vi är gifta så han måste stå ut med att leka familj med mig lite då och då.
Valborg på Badhytten-9
Att gå på restaurang med Estrid gick ändå väldigt väldigt bra. Liten lur på dagen, en ny klänning, medhavda leksaker och smaskiga pommes frites gjorde det till en riktigt angenäm upplevelse. Därför ska jag leva som jag lär och fokusera på gårdagen och inte på dagen. Jag tror jag bara raderar dagen. Även om jag hade sett fram emot några timmars tystnad som nu är utbytt i en treåring som måste visa livets alla konster prick just ikväll. Vi ses imorgon! <3 Då är det arbetsdag, äntligen lite lugn och ro med andra ord.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 år sedan

Haha 😁 det var väldigt roligt skrivet! Precis så där är det. Vissa dagar är helt vidriga som förälder medan andra är ljuvliga.
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

Japp och jag fokuserar på de ljuvlig just nu! =)

Angelica
Angelica
6 år sedan

Hahaha, det är ju inte alls roligt men så roligt skrivet så jag skrattar högt… känner igen mig och känner med dig! ’Living the dream’

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

Livet med barn! Aldrig en tråkig stund! =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x