Fylld av inspiration

fylld av inspiration

Jag är fylld av inspiration! Igår möblerade jag om vardagsrummet och det blev SÅ bra! Längtar tills jag har fotat det och kan visa er bilder. Det är fantastiskt hur det blev som ett helt nytt rum bara genom att flytta runt de saker vi redan har. Och jag gjorde det revolutionerande att inte inreda runt var man ser tv:n bäst utan istället inredde jag helt genom att ignorera tv:n. Crazy, I know! Jag känner mig så lycklig över vårt hem och att det finns så mycket roligt vi kan göra i det. Vi ska göra ett nytt badrum, en ny tvättstuga, en walk in closet och massa annat roligt. Men visst, detta kanske tar år och dar innan allt är klart men jag planerar att bo i detta hus länge. Ibland blir jag otålig och önskar att jag kunde vinna 25.000 kr i månaden i 25 år men då försöker jag stanna upp och fokusera på allt jag redan har. För även om vår tvättstuga är en sorglig syn så har jag en tvättstuga. Jag minns fortfarande hur jag var föräldraledig med en bebis och släpade tvätt upp och ned från tvättstugan i källaren. Det var hemskt. Än idag njuter jag av att ha en egen tvättmaskin och torktumlare. Jag har en mangel och strykjärn. De små sakerna, men som faktiskt spelar stor roll.

Ikväll ska jag googla bilder på gardiner för solen lyser in allt för starkt i köket och vardagsrummet. Jag behöver hitta någon bra lösning till det. Helst vill jag ha stora markiser att rulla ut. Det är så St Tropez och härligt, men i nuläget allt för dyrt.

Ikväll ska jag dock ta mig an städning. Det finns ingen mening med att styla om när det är stökigt. Så jag ska plocka undan alla sjuttioelvatusen grejor som ligger på golvet, damma och damssuga och sedan får jag göra det roliga. Stylingen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Vilken inspo man får av din blogg!!! Härligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

Det glädjer mig att höra! <3

Linda
5 år sedan

Visst är det fantastiskt vad en ommöblering kan göra, tyvärr så är vårt hus svårt att möblera om i så det känns lite trist vi har ganska små rum här i huset.
Ha en fin kväll
kram Linda.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

Det finns säkert massor ni kan göra med färg och detaljer! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x