Skapa en inspirerande arbetsplats

skapa en inspirerande arbetsplats-1
Jag har skapat, tycker jag iallafall, en inspirerande arbetsplats åt mig själv i sovrummet. Jag tycker om att ha en liten hörna där jag kan slå mig ner och skriva, skapa och bli inspirerad. Du kanske minns att denna plats innan var tillägnad Estrids barnsäng. Nu när hon har ett eget rum har jag fått mig en liten hörna och jag älskar det.
skapa en inspirerande arbetsplats-2
Det första jag gjorde var att flytta dit mitt sminkbord från IKEA och hänga upp den fantastiska tavlan jag fick av Einar. I sminkbordet har jag allt mitt smink och jag älskar att sitta där och dutta och plutta, prova olika färger och byta ut innehållet i min necessär. Det är också vi detta skrivbord jag ofta sitter och bloggar. Jag är en riktig rutinmänniska så för att komma i stämning vill jag att allt ska vara i en viss ordning. Doftljus ska tändas, kaffekoppen ska ställas fram, håret knytas upp i en knut och så slår jag mig ner med min dator.
skapa en inspirerande arbetsplats-3
Jag har ställt dit några böcker som ger mig bra idéer för bloggen just nu. Säker stil (här) av Ebba von Sydow och Emilia de Poret och a girl for all seasons av Camilla Morton (här). I en plexiglasbehållare från Systrarna Grene har jag min go-to läppstift som är dem jag använder oftast. För att få till en vårig look placerade jag dit en lavendelfärgad och en aprikosfärgad kiwilykta och såklart ljusrosa ranunkel.
skapa en inspirerande arbetsplats-4
Jag känner mig verkligen fylld av inspiration. Jag har ett bloggschema som jag skriver in alla mina bloggidéer i och ser till att ni får era 12 inlägg i veckan. Det schemat är nu ifyllt till typ mitten av juni! Så många ideér har jag. Men ni ger mig också massa ideér och jag försöker göra blogginlägg efter frågor och önskemål som ni delar med er av i kommentarerna. Överallt ser jag bloggmaterial just nu. I andra bloggar, i kokböcker, i tidningar och på instagram. Hemma hos vänner för jag ideér, genom podcast kommer något till mig och på nyheterna får jag uppslag till politiska texter. Det tar liksom aldrig slut. Det enda som begränsar mig är att jag måste jobba mån-tors med mitt normal day job. Sjukt orättvist va, att man måste gå till ett jobb!
skapa en inspirerande arbetsplats-5
Lite så här ser det ut i min lilla arbetshörna, och jag älskar det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
B I
B I
6 år sedan

Vilken fin arbetsplats du fixat och att du har sånt flow på bloggidéer!!
Du kan verkligen leverera till oss läsare!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
6 år sedan

tack, vad snällt sagt! ja, jag känner mig verkligen fylld av inspiration för tillfället! och du, säg bara till om du vill ha samarbete med dina grejor snart!

Veronica Pettersson
6 år sedan

Så fint! Älskar särskilt den ROSA boken!! <3

Sv: Jamen, visst äre så! Btw, hur hittade du min blogg? Vill ta reda på hur mina läsare hittar till bloggen. :3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Veronica Pettersson
6 år sedan

jag minns inte från vilken blogg, men du hade lämnat en kommentar hos en annan bloggare. Så blev jag lite nyfiken och så hittade jag dig! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x