Mina bästa podcasts just nu

Jag älskar att lyssna på podcasts för jag lär mig massor, blir inspirerad och har alltid ett perfekt sällskap i bilen, på joggingrundan eller när jag städar. Vad för bloggvän vore jag om jag inte delade med mig av mina favvisar? Här är mina bästa podcasts just nu. Du hittar dem i iTunes eller i appen Podcaster.
mina bästa podcasts
1. Lady Business Radio
Jag älskar denna larger than life kvinna! Detta är en podd för kvinnliga entreprenörer och handlar om allt business men även om kvinnliga entreprenörers liv. Hon bjuder in spännande och inspirerande gäster och pratar om entreprenörskap, livsstil, föräldraskap, livspussel och allt där emellan. Och framförallt är hon hysteriskt rolig! Man skrattar massor!

drivet_fb
2. Drivet
Detta är en podcast av Josefin Eriksson och Nina Lund. En inspirations och karriärspodd. Drivna kvinnor i olika branscher intervjuas om hur de tagit sig dit de är i dag. Man blir otroligt inspirerad och lär sig massor om hur det är att driva företag. En öppensinnad och stöttande podd som är till för att motivera fler kvinnor att våga be om hjälp samt ta steget för att starta företag.

economista-pod-it38u6rh
3. En economistas podcast
Den grymma podcast görs av Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip. Den handlar om allt som rör privatekonomi och svarar på frågor om sparande, aktier, hur man får sina pengar att växa och mycket mycket mer. Jag tycker det är grymt spännande och denna lyssnar jag och David på tillsammans. Vårt nya mål är att spara 10 % av vår lön. Idag sparar vi i vars två fondkonton, i Estrids fondkonto och i vårt gemensamma huskonto, men jag tror vi kan spara lite mer var månad än vad vi gör idag. Peppigt med ett konkret mål.

logo-karriarpodden-large
4. Karriärpodden
Denna podd görs av Eva Ekedahl. I podden möter och intervjuar hon kvinnliga ledare som gjort spännande karriärer. Så mycket girlpower i dessa avsnitt!
lUHmIWMf
5. Being boss
Den här har jag precis börjat prenumerera på men inte riktigt hunnit börja följa ordentligt. Men det verkar väldigt lovande. Podcasten presenteras såhär:

”Being boss is owning who you are and making things happen. Emily Thompson and Kathleen Shannon believe in building a business you love, making bank, and being unapologetically who you are 100% of the time. They have a combined experience and expertise in branding and coaching small online businesses to be more boss in work and life by focusing on ”boss” mindsets, habits & routines, tools, tactics & strategies, blended with a little bit of hustle. Get your business together. Get yourself into what you do, and see it through.”

mina bästa podcasts
6. Alex och Sigges podcast
Det är inte konstigt att Alex Schulman och Sigge Eklunds podd är Sveriges största och mest populära podcast, den är helt enkelt fantastisk! Det är inte två människor som random pratar i en timme. Istället är varje avsnitt så otroligt väl planerat, med manus och en röd i tråd i varje avsnitt. Det är njutning att lyssna på den och ofta skrattar jag högt rätt ut. Den är helt enkelt fantastisk!

omslagsbildsa-kerstil-ihrr8urx
7. Säker stil
Ebba von Sydow och Emilia de Poret har en modepodd som jag älskar! Här får du grymma stiltips, trender och inblick i deras egna liv. Perfekt för oss som gillar mode!

weareinfluencers_profile
8. We are influencers
Detta är just nu den podd jag lyssnar allra mest på! Linda Hörnfeldt, VD och grundare av influensers of Sweden, har en podcast där hon intervjuer stora bloggare. Man får veta allt om hur man tar betalt, vad man ska ta betalt, hur deras statistik ser ut och jag verkligen suger åt mig vartenda tips man får i avsnitten. Totally obsessed just nu med andra ord!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x