Jag minns vår sommar och lägger den i drömmarnas ask

sommarminne1-1
Det är höst nu, det är faktiskt det! Jag deppar inte utan är så förväntansfull över vad hon bär med sig. I nio månader har jag sagt ja till allt som kommit i min väg och W-O-W vad mycket som hänt! Vilken sommar vi ändå fick. Det blev den revansch jag önskade mig från förra årets lite mer deppiga sommar. Och vilken revansch sen! Den här sommaren var allt. Varm, härlig, lång och sprängfull med minnen som lagras inne i mig. Den typ av minnen man minns när man som dement inte alls minns vad man åt till frukost men den första semesterresan med bebisen, den minns man. Vi har varit på mängder av lekplatser. Utforskat, klättrat, gungat och Estrids små ben har sprungit mil denna sommar.
sommarminne2-1
Vi har badat och lärt känna både havet och poolen.
sommarminne3-1
Vi har varit på semester och utflykter, tankat oss fulla med kvalitetstid med våra familjer.
sommarminne5-1
Vi har haft picknickar på stranden och grillat om kvällarna.
sommarminne6-1
Vi har sett solen gå ner över ett sommarlandskap…
sommarminne7-1
…och upp över ett annat.
sommarminne8-1
Vi har haft sommarbål himmel prick varenda dag och vi har sett min syster flytta till ett eget hus.
sommarminne9-1
Vi har ätit och druckit, bråkat och älskat, skrattat och gråtit, men framförallt haft så mycket tid tillsammans. VILKEN SOMMAR! Den sparar jag. Vad blir det för minnen i höst och vinter? Estrids andra jul, men den första hon är lite mer medveten. Min 30-årsdag och Estrids luciafirande på föris. Höstutflykter och varm choklad i ryggsäck. Rosiga kinder och pulka under armen. Mängder av fredagsmys, helgfrukostar, kvällsbad och ja, vad mer? Det får framtiden utvisa.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Det har varit en fin sommar! Hoppas du får en minst lika bra höst och vinter. Och tack än en gång för utlottningen av överkast – nu pryder det sin plats hos oss! (se bloggen)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x