Sömn, Netflix och tacksamhet var receptet

godmorgon-1
Era kommentarer har varit helt magiska på sistone! Tack så himla himla mycket. Vet du, att du gör mig verkligen stor på insidan. Från att ha varit sjukt deppig och villig att stänga affären så känner jag mig nu helt omgiven av kärlek och omhuldad, omstoppad, påhejad och omtyckt. Och det är bara tack vare er som läser och de fina kommentarer ni skrivit.

Fredag och jag har en halv jobb-med-blogg-dag. Estrid ska vara på föris i fyra timmar och då har jag lite tid att jobba, men jag tar nog en av helgens dagar att fixa lite. Jag åker till Paris nästa vecka och jag är i valet och kvalet om jag ska blogga när jag är där. Jag tror jag tidsinställer ett inlägg om dagen när jag är borta, och sen bloggar jag om Parisresan när jag är tillbaka. Då ger jag mig själv chansen att verkligen koppla av i Paris och bara vara, njuta av tiden med min mamma och min syster. Jag tror det blir så. Ni får några roliga inlägg när jag är borta och sen kommer massa Parisinlägg därefter. Hur låter det? En bra överenskommelse?

Jag har en rolig nyhet jag kan dela med mig av. Provvalet i Skåne är nu avgjort och på min riksdagslista kom jag på plats fem! En fantastisk placering när man sysslat på politik så kort tid som jag gjort. Det visar verkligen att politiken jag bedriver är populär och omtyckt hos mina partikamrater och att de känner förtroende för mig. Nästa steg är nu att valberedningen ska spika de riktiga riksdagslistorna som ni som väljare sedan röstar på i det riktiga valet. Jag tillhör valdistrikt ”södra skåne” i vilken flera kommuner ingår. I min kommun, Vellinge, var jag den politiker som kom högst på provvalslistan. Helt fantastisk. Jag är ärad och lite chockad, men samtidigt väldigt stolt. Jag känner att jag jobbar hårt och är glad att min politik och mitt budskap når ut.

Ha nu en fin fredag, kanske vi hörs mer senare.

Och du, jag är så tacksam för dig. Du är verkligen en så viktig del i det systerskap som finns här i denna blogg. Utan dig vore bloggen inte det den är, och jag hade inte känt mig så stor på insidan som jag gör idag.

*tusen emojis med hjärtögon*

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

18 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 år sedan

Åh grattis till dig! Vad roligt och du ska såklart vara jättestolt!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

tack fina fina du!

Pia Widlund
6 år sedan

Grattis till femteplatsen!! Trevlig helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

tack! <3

Finurliga fröken
6 år sedan

Men det är klart att du ska blogga om Paris efter du varit där. När du är där ska du bara njuta! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

jag ska ge era alla bilder denna vecka tänkte jag! tack för ert tålamod!

Cissi
6 år sedan

Grattis till 5te platsen vad roligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cissi
6 år sedan

tack! ja det är helt cray cray!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
6 år sedan

Åh grattis till dig med platsen :). Förstår att det känns stort 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

ja det känns helt crazy!

Amanda
6 år sedan

Men å vad underbart med Paris <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

Det var en underbar resa! precis vad jag behövde!

Emelie
Emelie
6 år sedan

Vad härligt att du får så fin respons och ger sån feedback tillbaka. Klart att det blir för mycket ibland men så glad att du ger det utrymme också. Grattis till att allt ditt jobb nu leder till framgång inom politiken. Du är en förebild på så många sätt! Ha det fint i Paris och vila upp ordentligt så du orkar bjuda på flärd när du kommer hem igen😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emelie
6 år sedan

tack för en så himla fin kommentar! jag älskar att jag känner mig sedd av er och ni av mig! <3 Din kommentar sparar jag i hjärtat, det ska du veta!

Linda
6 år sedan

Grattis till en bra placering på listan.
Härligt med Paris resa.
Du får ursäkt att jag varit ur kass på att kommentera hos dig nu ett tag, men jag sätter mig ofta sent vid datorn om kvällarna och läser bloggar, men du ska veta att jag alltid läser dina inlägg du skriver.
Ha en fin kväll, själv har jag precis landat hemma i soffan efter en jobb kväll, så nu är det bara att ladda om för nästa arbetspass imorgon 7:15-16:45 efter det blir det 50 års fest för att sen ladda om för ett 8-20 arbetspass på Söndag, så ja jag vet vad jag gör denna helg.
Kram Linda
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

SLUTA! Du är typ i topp på att kommentera hos mig! <3 Du är en underbar bloggläsare och internetvän och jag uppskattar dig så!

JoJo
6 år sedan

grattis till placeringen på listan! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  JoJo
6 år sedan

<3

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x