Även mitt dygn har bara 24 timmar

antisemitism-1
Det har varit snålt med tid för mig att titta in till er och det känns inte alls kul. I söndags kom jag hem efter min helg i Stockholm och jag hann i princip äta och packa upp innan jag huxflux somnade som en sten i sängen. I går var inte mycket bättre. En lång dag på kontoret följdes av att jag kom hem, åt middag, badade och läste för Estrid och sen nattade jag henne. Och tydligen mig själv. För i morse vaknade jag med sminket på och så hade jag visst sovit sen klockan åtta. Men det får vara ok. Om man somnar sådär tidigt så tänker jag att det är för att kroppen verkligen behöver det. Min arbetsvecka denna vecka är H to the YSTERISK. Hoppas ni har förståelse om bloggen är lite mindre uppdaterad och kul de närmsta dagarna. Jag ska göra mitt bästa men även mitt dygn har bara 24 timmar och minst åtta av dem måste jag sova.

Ingen rast ingen ro, nu måste jag kila till tingsrätten för förhandling och sedan fortsätter dagen i ett. Ni får gärna underhålla mig med vad för skoj ni ska hitta på i dag och i veckan.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
Irene
7 år sedan

Det viktigaste är ju att du inte kör slut på dig själv – att jonglera yrkesliv med småbarn med politik och dessutom hinna med en blogg kan nog bli en boll för mycket emellanåt. Ta det lugnt! Vi finns kvar när det har lättat lite.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

nej, man får ta en sak i taget helt enkelt och när det är mycket välja bort det som inte är absolut nödvändigt.

Sanna
Sanna
7 år sedan

Ja, ibland behöver kroppen extra timmars sömn, och då måste man ge den det. Annars blir ju allt gjort halvdant istället och det är ju verkligen inte kul. Tror alla dina läsare förstår det också så var inte orolig. Man ger inte upp en blogg man gillar pga några dagars inaktivitet.

I veckan får vi nycklar till vår nya lägenhet, och på fredag åker jag hem till mina föräldrar Karlskrona för att packa ihop alla mina lådor och möbler som snälla släktingar donerar 🙂

Ta hand om dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
7 år sedan

gud så spännande med ny lägenhet! det är så fint när ni läsare är så pappiga och gulliga och liksom sluter upp bakom en. det känns som man har en armé av väninnor! <3

Anette
Anette
7 år sedan

Bra att du inte prioriterar bort sömnen.❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

aldrig. det är jag för 80-talistig för! =)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x