1 – Om mig

om mig-1Första inlägget i min 30-dagars utmaning. Inlägget om mig. För gamla bloggläsare är jag ju exakt samma som innan, men ni nya undrar nog vad jag är för en. Jag är en kulturälskande jurist med förkärlek för lyx, all lyx, och som dagligen översköljs av någon större känsloyttring. Allt för ofta ackompanjerad av tårar. Kort och gott, världens mest lättrörda känslomänniska. Detta i kombination med sömnbrist och bebis blir en livsomvälvande förändring. Så lite är bloggen allt ett forum för att bena ut allt det här nya som rör sig i huvudet på mig nu för tiden.

Jag är politiskt intresserad och aktiv medlem i folkpartiet, där jag sedan i år även har ett förtroendeuppdrag inom en av kommunens nämnder. Jag är jättemegamycket feminist och dryftar det gärna på bloggen. Jag bor ihop med David, min kille sedan 8 år, och tillsammans har vi då lilla Estrid. Vi bor i Malmö och dagligen går jag samma runda med barnvagnen, så håll koll vid kronprinsen, limhamnsvägen och köpenhamnsvägen. Min pitstops på vägen. Just i detta nu är jag en mycket sömnig bloggerska som måste hoppa i säng för imorgon ska jag nämligen gå som VIP-bloggare på  den stora familjemässan på Slagthuset. Mellan 13-16 blir det föreläsningar, mingel, utställare, goodiebags och mycket mer. 

Innan jag knyter mig vill jag bara tacka alla ni som lämnat kommentarer här i bloggen och likeat på Facebook. Det känns så himla himla skoj att ni gillar min nya blogg. Så tack för all peppning. Ni är världsbäst!

om mig-2 om mig-3 om mig-4 om mig-5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Clara Edvinsson
8 år sedan

Vad kul med en bloggutmaning! Din blogg är verkligen vacker, kul att få läsa om ditt liv.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Clara Edvinsson
8 år sedan

Hej Clara! och tack för din fina komplimang. jag blir verkligen jätteglad när jag får kommentarer så jag hoppas att du tittar in hit igen! jag läste i din blogg och blev mycket imponerad över din träning och allt du åstadkommer där. Wow!
Kram på dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x