Må bra-listan, kanske den bästa av listor

må bra2-1
Hos Johanna, som driver en sällsam blogg, hade för ett tag sedan en må bra-lista på sin blogg. Jag blev superinspirerad att göra en egen sådan lista! Jag tänker att det är ett fint och bra sätt att stanna upp i sin vardag och faktiskt lista sådant som får en att må riktigt bra.
Serie som får mig att må bra
Jag är en sucker för realityserier. Alla real housewives-serierna är mina favvisar. Om jag bara vill slappna av och njuta av drama, rikedom och snygga kläder är dessa serier en absolut go to för min del. 
Plats med riktigt bra aura
Hemma hos mina föräldrar. Med två pedanter är det ALLTID fint och fixat där hemma. Var sak har sin plats, allt är rent och organiserat, ingen stressar och det finns rutiner på allt. Hemma hos dem mår man riktigt bra. Sen tycker jag att  platsen bredvid Estrid har riktigt bra aura. Wow vad jag kan bli golvad att hur himla härligt det är att vara i hennes närhet. Sen är det också riktigt bra aura när jag är tillsammans med Sara. GUD vad vi skrattar ihop. Helt otroligt vad vi har prick samma humor. 
må bra-1-2
Djur som gör mig glad
INGA! Jag gillar inte djur över huvud taget. Tycker djur är ångestfullt. På nåder kan jag väl dra till med att syrrans hund gör mig glad. Men det tog mig år att våga vara nära Asta. Men nu går hon väl an! 😉
Färg jag dras till
Rosa! Och glitter, fast det inte är en färg. Men allt som är glittrigt gör mig alldeles nipprig! I love glitter! Och 2018 borde vara året då jag generellt är lite mer glammig i min vardag, tror det borde vara mitt nyårslöfte. 
må bra-1
Det får mig att slappna av
Skönhetsbehandlingar! Inget ger mig mer njutning, avslappning och återhämtning som skönhetsbehandlingar. Allra helst massage! Sen gillar jag att sjunka ner i ett varmt bad, det är ju rena rama himmelriket!
Tid på dygnet jag gillar
Solklart på morgonen. Nästan lite som att jag längtar till Estrid är tonåring och vill sova till 11 (och David med) och jag har massa timmar att skrota runt i tystnaden och lugnet på morgonen. Om jag är vaken väldigt sent på kvällen kan jag få lite ångest, medan en tidig morgon skapar lugn och ro i mig.

Första bilden är tagen av Diosmar Jardinez Cuervo, andra av mig och den tredje av Emma.

 

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Å, min lilla hund Leidy som ger mig så mycket glädje. Du skulle bara se henne..haha

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Haha åh fina Pia, tyvärr måste jag erkänna att inte en gulliga Leidy skulle värma upp mitt antidjurfrusna hjärta.

Johanna
6 år sedan

Haha jag förstår vad du menar med att det kan vara så skönt och avslappnat hos organiserade människor. Tyvärr verkar jag inte riktigt få till det själv😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
6 år sedan

nej samma här. tyvärr. Jag förstår inte hur mina föräldrar gör! De är typ omänskliga!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x