vecka 10.

Jag har inte riktigt märkt hur mycket jag har haft att göra. Eller, jag har ju uppvisat att jag varit stressad eftersom jag känt mig hängig och frustrerad att jag inte fått gjort det jag ville få gjort. Men jag kopplade inte riktigt det till att jag hade så mycket att göra. Det är först nu när kalendern blivit luftigare som jag märker av det. För nu för harmoni krypa in igen. Och framförallt inspiration. Nu har jag äntligen tid att läsa böcker, kolla ikapp modevisningar, leta inspo till reels och tiktoks jag vill göra, lyssna på podcasts, ha energi att gå ut i solen, träna, planera och drömma.

Inspiration är, har jag nu insett, mitt lackmustest på min stressnivå. Det finns även en baksida med att ha mer tid. Mer tid att tänka. Och kriget i Ukraina sipprar in i mitt medvetande hela tiden. Jag försöker ta till mina egna råd om att behålla lugn i en kristid och minimera nyhetsintaget till en gång om dagen och då fokusera på SVT:s rapportering. Jag ska samla ihop kläder till en välgörenhetsloppis som jag och några andra influencers ska göra. (mer info kommer) Jag ska också, tillsammans med Estrid, rensa ut bland hennes leksaker och ge till Migrationsverket som nu tar emot många ukrainska barn.

Det är när man ser människor som förlorat allt som man verkligen känner hur blessed man är och att det enda som faktiskt betyder något är tak över huvudet, värme i hemmet, mat på bordet, friska kroppar och skratt. Och allt det har vi och det får mig att känna mig otroligt lyckligt lottad.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x