Sommarlistan 2019

Jag hittade den här mysiga listan hos underbara clara och kände att DEN vill jag också göra på min blogg!

Mina planer för sommaren: Vi hoppas på härligt väder för vi bor ju i ett underbart sommarparadis med stränder och kristallblått hav. Jag kommer jogga mycket eftersom jag har ett lopp i slutet av sommaren. Sen har vi lite lösa planer på att besöka Astrid Lindgrens värld, tivoli i Danmark och Legoland. Jag hade gärna åkt på många loppisutflykter, små dagsutflykter runt om i Skåne och kanske några dagar i Stockholm på något roligt museum.

Bästa sommarstället: Åh, här i Skanör där vi bor. Vårt hav! Men faktum är att hela Skåne är fyllt av ljuvliga små sommarpärlor. Min allra allra bästa plats är Jollebryggan i Skanör. Varenda gång jag är där och tar ett dopp blir jag tårig över att jag har förmånen att bo sådär vackert.

Favoritsommarblomman: Det får bli luktärter och dahlior. Är så innerligt stolt över mig själv som lyckats odla upp dem från frö och knöl! <3

Här badar jag helst: Det har jag ju redan svarat på där uppe. Men jag kan berätta NÄR jag helst badar. Och det är kvällsdopp efter jobbet. Det är min barndom i ett nötskal. Att en förälder kom hem från en varm arbetsdag och svängde in på gatan. Där stod vi redo med badkläder och handdukar och sen åkte vi ner till Jollebryggan för ett svalkande dopp. Nu gör jag exakt samma sak själv.

Hur länge ska du vara ledig? 4 veckor som börjar om en vecka!

Vad kommer du köpa inför semestern? Förhoppningsvis många härliga loppisfynd. Jag vill även hitta fler fina badkläder, snygga svalare träningskläder, en iphonehållare att ha på armen när jag springer och ett till parasoll till terassen.

Vad ser du mest fram emot? Tid med min familj, sommarfrukostar utomhus, pannkakor på stranden, att fler av mina blommor ska blomma, mycket tid och inspiration till bloggen och instagram, att sakta jogga mig upp mot milen och läsa flera böcker.

Det här lyssnar jag på i sommar: Alltid P1!

Favoritsommardoft: Solvarm hud, honungsdoften som är i trädgården av alla blommor, grilldoft i luften över hela kvarteret och utslagen luktärt.

Hur kommer du att göra dig illa? Inte alls får jag hoppas! Jag kan få min höjd tolerera träningsvärk och ett stick på en rosenkvist.

Vad oroar du dig för? Att det ska bli mycket trots och bråk, att jag inte kommer klara loppet och att det ska regna hela sommaren.

Den ultimata sommardagen: vakna tidigt och ha hela huset för mig själv innan de andra vaknar till liv. En tidig sommarjogg med efterföljande morgondopp. Sen köper jag nybakta frallor på vägen hem och vi äter lyxfrukost ute på terassen. Sen är David och Estrid på lekplatsen när jag är på loppis. Vi sammanstrålar sen på stranden innan vi cyklar hem. Där hemma tänder vi grillen och inväntar att min familj kommer på middag. Sen äter vi, sitter ute länge, tömmer faten och njuter efterrätt. Sen har vi lite spelkväll där minst tre är diliga förlorare och blir sura.

Hur kommer du minnas din semester i september? Att jag kände mig fri, vacker, stark och med längtan inför vad som komma skall under hösten.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x