Den lilla höstlistan

teatern-3
Du vet att jag är en sucker för listor så här kommer den lilla höstlistan. Jag hittade den inne hos Emma Engström.

BESKRIV DIN HÖST MED TRE ORD
Produktiv, mjuk och familjeliv

VAD ÄR DIN PLANER FÖR HÖSTEN
Jag längtar väldigt mycket efter att välkomna lilla Harry in i vår familj. Jag ser fram emot att fylla år, fixa i vårt hem och fortsätta inreda och bygga bo. Jag längtar efter att ha jul här hemma. Det är verkligen något magiskt med jul i sitt egna hus. Mina planer är också att jobba mot mina höstmål. Jag ser också väldigt mycket fram emot att fira bröllopsdag med David. Vår allra första. Oj, vad vi ska slå på stort!
bröllopet del 2-12
HUR HÖSTMYSER DU?
Vi har tagit kvällsmys till en helt ny nivå! Nu äter vi god middag och sedan kryper alla tre ner i sängen, som nu är bananas med nya mjuka kuddar och täcken, och med datorn på Davids mage och gotteskålen mellan mig och Estrid har vi filmkväll ihop. GUD vad mysigt det är. Då ligger vi nära nära och kollar på film och kelar och myser. Livets bästa. Jag tänkte också höstmysa i bastun, och under en filt i soffan med en god bok, gå sköna höstsoliga promenader och kela massor med Harry.

VAD ÄR DET BÄSTA MED HÖSTEN?
Att jag inte svettas hela tiden! Att modet är så galet snyggt och precis min smak. Att livet och alla människor saktar ner, stannar inne, går långkok och äter middagar med stearinljus och lugn jazz i bakgrunden.
ikea hack bestå-3
VAD ÄR DET SÄMSTA MED HÖSTEN?
Nu ska det köpas nya höst- och vinterkläder till både stor och liten. Estrid har vuxit så det knakat denna sommar och jag har inte riktigt en garderob värdig villaliv utan mer för en stadsböna som tar taxi överallt. Det är så mycket roligare att köpa klackskor än stövlar. Det är också mer bökigt med barn och höst. Mer grejor som ska släpas mer, vantar som försvinner och så alla dessa baciller.
bild1
HUR SER DIN HÖSTOUTFIT UT?
Prick såhär!

VAD KOMMER DU DRICKA I HÖST?
Mer vatten. Är jordens sämsta på att dricka vatten. Och såklart te! Jag har svettats ett halvår nu och inte kunnat dricka te. Nu längtar jag efter att få värma frusna fingrar runt en stor kopp chai!
julbordbonanza-1
SKA DU RESA NÅONSTANS I HÖST?
Inget är planerat, men jag och David har fortfarande inte kommit iväg på en bröllopsresa. Eventuellt åker vi till Island i höst. Vi får se. Jag är resrädd och han är sämst på jordklotet på att planera. Det är mer troligt att jag blir statsminister än att vi kommer iväg på en resa. Men inte ska jag vara en pessimist inte. Den som lever får se helt enkelt.

HUR FÖRBEREDER DU DIG INFÖR VINTERN?
Jag fortsätter med min hudvårdsrutin slaviskt! Nu är det dags att bygga upp en stark hud som klarar av vinterkylan. Jag fortsätter bygga bo så att vårt hem ska bli det mysigaste någonsin. Jag kommer även göra en rejäl beställning av nya böcker. Och köpa ett nytt hemmamysklädesset. Och köpa plädar till varje rum, säng och soffa. Och spara pengar till en braskamin!
nya naglar-2
Om du gör den här listan på din blogg så säg gärna till. Det hade varit jätteroligt att läsa dina svar! Kram!
nantucket-9

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena i Wales
5 år sedan

Det var mycket planer.
Jag gillar hösten med mys, men kommer att vara hela hösten i södra Spanien, så det blir lite annorlunda, avkoppling och jobb i en blandning.

Ajli Müller
5 år sedan

Jag kommer nog att göra listan, men inte förrän det är höst 🙂 Vill inte tänka på det än.

På höstresan är det precis samma dock: jag är resrädd och min make Erik är oproduktiv planerare. Så statsminister nästa, om det blir rött block kommer jag vara och blir det blått kommer du vara, med andra ord ;D

Emma Engström
5 år sedan

Denna lista är så härlig! 😀 Kram

JoJo
5 år sedan

åh så kul att få läsa! 🙂 fina bilder i inlägget också!

Carolina
5 år sedan

Vad roligt att du också gjort den här listan! Planerar också att göra det så snart som möjligt 😀

Sv; men då.. Vad är de för vänner då? Jag tål heller inte guld under 18 K 😉 du är inte ensam <3

Suzanne Philipsen
5 år sedan

Sådana inlägg är alltid kul att läsa 🙂

Sussi
5 år sedan

Vilken härlig myslista 🙂

Emelie Andersson
5 år sedan

Så mysigt och lite taggad blir man 🙂

Ulrika
5 år sedan

alltså älskar pondusen du utstrålar i både text och bild, den inspirerar alltid mig att våga känna mig tryggare i min kompetens och plats i livet. ska kanske använda mig av listan så småningom, den var ju bra – än så länge har jag mest reflekterat lite kring hösten på bloggen. min höst är på många sätt definierad av att det är de sista månaderna på ett jobb och efter det ska jag vara långledig och skriva och planera för framtiden som nog blir annorlunda på många vis.

Marie
5 år sedan

Vilken härlig lista att ta del av och HELT makalöst fantastiska bilder!

Paulina Gunnardo
5 år sedan

Älskar listor! Och vilken himla bra lista! Jag älskar nämligen hösten! Snor denna och pingar dig när den är uppe 🙂

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x