trettioen frågor

trettioen frågor-1
1. Var är din mobiltelefon?
Den ligger här bredvid mig och ur högtalaren spelas studio ett.

2. Var är din andra hälft?
Han står i köket och stökar. Estrid äter frukost och David diskar upp lite efter gårdagens middag.

3. Ditt hår?
En rufsig ananastofs. Har inte hunnit borsta sömnen ur håret än.

4. Ditt humör?
Bra, pepp! Igår började vi göra om lite här hemma och vi fortsätter idag. Det har blivit så fint ska ni tro. Bildbevis kommer!

5. Din dagsplan?
Fortsätta med höstorganiseringen här hemma. Idag ska jag ge mig på vårt kontor och de stora bokhyllorna ska fixas. De är så stökiga och fult inredda att ögonen tåras.

6. Det bästa du vet?
När Estrid lutar sig fram och gör en pussmun och så får jag en stor fin puss. När David gör en kopp kvällste till mig. Skönhetsbehandlingar! Den njutningen! En solig heldag på Kallis med bara sommar, varma strålar och en bra bok. Köpa böcker, jag älskar det. En kulturupplevelse som får hjärtat att smattra, det kan vara teater, musikal, utställning eller konsert. Fantastiska matupplevelser. Att komma hem från en dag ute och sen i rask takt köra hair up, sweats on och bra off.

7. Din dröm i natt?
Det minns jag inte. Sorry!

8. Ditt livsmål?
Att bo i DET huset. Att bloggen fortsätter växa och blir ett företag. Fler barn! Och att livet är som nu och fortsätter vara balanserat, harmoniskt och fyllt av familj, vänner, kärlek och livslust.

9. Rummet du är i?
Vårt ”nya” vardagsrum. Jag ska fota idag! Vi har gjort om och det blev SÅ bra.

10. Din hobby?
Bloggen såklart! Sen så gillar jag att läsa, åka på utflykter och prata politik.

11. Din skräck?
Usch ja, att något hemskt ska hända de jag älskar. Men jag försöker att inte tänka så mycket på skräcktankar för de kan så lätt leda till katastroftankar. 

12. Var vill du vara om sex år?
Jag vill sitta i min trädgård i mitt hus. Inne på mitt kontor finns fotorekvisita, bloggjobb och ett utkast på en färdig bok. Om sex år är jag 36 år och Estrid är 7 år, eventuella syskon något yngre. Vi läser kanske läxor och pratar om Estrids alla viktiga tankar. David har fyllt 39 år och kanske vi planerar ett storslaget 40-års firande. Om sex år vill jag kunna leva på bloggen och dit tillhörande uppdrag.

13. Var var du igår kväll?
Då låg jag på sofflocket och maratonkollade Blacklist med David. 

14. Vad är du inte?
Perfekt. Och tack gode gud för det.

15. En sak du önskar dig?
EN? Herregud vi lever i materialismens tid. Om jag ska välja en sak så får det faktiskt bli en stor sak och då är det en till bil som gäller. Nu när vi båda kommer jobba igen så kommer David ha vår bil och jag får pendla och det är hemskt opraktiskt i mitt jobb eftersom jag rör mig mellan kontor, polishus, domstolar och Migrationsverket. 

16. Var växte du upp?
I skanör med mamma, pappa och Paula. Och en kort tid även med kaninen Ludde. 

17. Det senaste du gjorde?
Vaknade av att Estrid låg mellan oss och plirade. Bästa sättet att vakna på.

18. Dina kläder?
Linne och mjukisshorts.

19. Din tv?
Den finns.

20. Ditt/dina husdjur?
De finns inte. Jag är inte så mycket av en djurmänniska.

21. Din dator?
En silvrig Macbook som ligger här i mitt knä.

22. Din bästa ägodel?
Lätt datorn. Allt jag älskar att göra gör jag med datorn.

23. Saknar någon?
Ja, en vän som jag inte längre har kontakt med. Tänker på henne jätteofta, vi var som systrar och jag älskade henne så. Nu bor hon i en annan stad, med familj och barn, och hon är numer ett minne från barndomen.

24. Din bil?
En grön Volvo V70 som med fördel kan bytas mot något snajdigare.

25. Något du inte har på dig?
BH. Det är ett brott mot mänskligheten att tvingas ha på sig det i sitt eget hem. Let them puppies loose!

26. Favoritaffär?
För smink – Sephora. För kläder – Åhléns city. För inredning – Svenssons i Lammhult. 

27. Din sommar?
Har varit underbar. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi varit UTOMLANDS! Det märks att Estrid älskat att vara med oss båda samtidigt och nu är hon som en liten fårhund som samlar sin flock. Om en förälder går iväg ropar hon bestämt ”komma”. Vi ska vara samlade allihop. 

28. Älskar någon?
Så många! Min familj såklart och mest älskar jag Estrid och David. Och mig själv.

29. Favoritfärg?
Egentligen ingen. Det beror på vilket sammanhang färgen ska vara i. Men jag kan säga som så att en röd väska ligger högt upp på önskelistan just nu.

30. När skrattade du senast?
Varje dag! Estrid är så rolig och David med. Vi är en rätt så skrattig familj tror jag.

31. När grät du senast?
Inte så länge sedan, men minns inte exakt. Jag är en känslomänniska så tårar och skratt flödar fritt.

Lista lånad av grymma Sandra Beijer.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
7 år sedan

Jag lånade din lista 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
7 år sedan

Åh vad kul! Ska in och läsa ASAP!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x