Sköna söndag

Ute lyser solen, David och Estrid är och handlar färska bullar från bageriet och jag ska alldeles strax ta med min kaffekopp ut i trädgården för min lilla morgonrunda. Vilken mysig lördag vi hade igår. Vi spelade svarte-petter och ritade hur länge som helst. Sen åkte vi in till stan för Nallekonsert. Det kommer ett helt inlägg bara om det. För det var fab! Sen hade jag och Estrid tjejkväll med film och godis i sängen. <3

Idag ska jag fortsätta fixa i trädgården. Jag fick hem fem nya fröer i veckan och dessa har planterats i småkrukor inomhus innan de är redo för utplantering. Det som står på agendan idag är att göra klart en ny rabatt och rensa ogräs under häcken på framsidan. Vi får se hur långt jag kommer idag. Jag slutar när det känns jobbigt. Vill alltid bara att trädgården ska vara lustfylld.

Jag kan behöva lite extra trädgårdsterapi idag. Veckan som kommer är brutal. Jag har nog aldrig haft en så fullbokad vecka under hela min karriär. Jag misstänker att jag kommer jobba över varje dag veckan som kommer och det känns lite ansträngande. Så det är med viss anspänning i magen jag ser framåt mot kommande veckan. I stunder som dessa försöker jag prata med mig själv. Att det är under en begränsad tid och att jag bara ska beta av en sak i taket. När nerverna gör sig påminda inför veckans fyra rättegångar kör jag lite mindfulness och fokuserar på det jag kan kontrollera (min egen förberedelse) och att släppa det jag inte kan kontrollera (hur domarna kommer döma). Vetskapen om att storfamiljen om två veckor åker till Grekland vilar som en ljuvlig belöning framför mig.

Ha en skön söndag min vän! Har du också sol? Jag hoppas det! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
5 år sedan

Hej

Här hemma denna Söndag har det inte hänt jätte mycket, mannen i huset har satt upp en paviljong på våran altan helt själv han är så duktig så inget tummen mitt hand på honom inte.
Så nu återstår det roliga för mig att få piffa ute på altanen, det ska inhandlas lite nya saker och det är ju bara så roligt att få piffa. Jag är ju ingen trädgårds människa så det där med att påta i jord och fixa och dona är inte riktigt min grej, men måste jag så gör jag ju givetvis det.
Min vecka är en skön vecka med endast kvälls jobb imorgon och sen är det dagtid resten av veckan, är så härligt att få kvällarna hemma med familjen så underbart. Jag måste verkligen börja se mig om efter ett annat jobb eller börja studera för det tär något enormt på mig att jobba kvällar, helger och stor helger jag rent av avskyr det om jag ska vara helt ärlig.

Ha en fin kväll
Kram Linda

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x