Frukostklubb med Herway

I torsdags var jag på frukostklubb som Herway håller i. Det är ett så mysigt sätt att starta sin morgon. Det är alltid fint, mysigt, välkomnande och fullt med kompetenta och trevliga kvinnor. Bara att frukostklubben heter You can sit with us är så himla fint och mysigt tycker jag.

Klockan 8 på morgonen slog Kvänum upp sina dörrar för oss. Vi huserade i deras showroom i Malmö som är helt underbart. Jag gick runt och kände att livet omöjligt går att leva om jag inte får inreda mitt hem med prick allt Kvänum!

Kvänums mer moderna stilar är EXAKT min melodi. Rejält, hög kvalité, sobert och otroligt lyxigt.

Detta kök är ju ren och skär magi! ÅHHH vad jag vill göra om vårt kök här hemma. Är inte nöjd med dess utformning känner jag.

Min fina vän Caroline Vass hade gjort frukosten och höll även ett litet föredrag för oss.

Carro bjöd på min godaste frukost. Overnight oats. Jag är dock inte lika fiffig som hon är. Jag kryddar alltid med vaniljpulver ock kanel. men inte Carro! Nej denna sanslösa matkreatör kryddade med ingefära och rosépeppar. Det låter bananas men var LJUVLIGT!

Nathalie intervjuade Carro som fick prata om antiinflammatorisk kost. Jag lyssnade med stort intresse MEN väljer aktivt att inte ta till mig särskilt mycket. Detta är inte för att jag är ignorant men med en ätstörningsbakgrund är det absolut nolltolerans för mig att ta till mig matråd. Jag kan verkligen förstå det Carro berättade om hur maten kan spela roll för allmäntillstånd, underlätta PMS och andra bekymmer man kan ha, men jag kan inte tänka så. Mitt enda matråd är också mitt mantra: ”vad hade 80-talsmänniskan ätit nu”. Det funkar bäst för mig. I vår goodiebag fick vi dock en bok om antiinflammatorisk kost och den kommer jag gladeligen använda mig av. Men då inte i syftet att jag ska äta enligt en speciell kost utan snarare som en inspirationsbok för att, som en äkta 80-talsmänniska, få i mig mycket grönt och äta en varierad kost.

Efter föredraget hade vi lite mingel där vi snicksnackade och fick gå runt och titta mer i showroomet. Jag hade INTE tackat nej till prick exakt denna inredning i köket. SÅ SNYGGT!

Sen promenerade jag de få hundra metrarna till mitt kontor och påbörjade en arbetsdag. Mätt, inspirerad och glad! Det är inte fy skam att få börja en torsdag så. Och den uppmärksamme ser att jag äntligen köpt de där perfekta skorna från & other stories. Som jag drömt om ett par som ser exakt ut såhär. Sjukt nöjd!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x