Fridas årssammanfattning oktober – december 2016

Vi är framme vid min sista del av årssammanfattningen av år 2016. Häng med så tar vi en titt på vad jag gjorde i oktober, november och december.
årssammanfattning
OKTOBER
I oktober blev löven brandgula, orange och brinnande röda och min favoritårstid inleddes. Jag ÄLSKAR hösten. I år fyllde jag även 30 år och firade med fest och baluns. I 30-års present fick jag ett par LOUBOUTINS av David (love him forever and ever and ever) och satt mest och klappade på dem en hel vecka. Jag köpte grymt snygga glasunderlägg i marmor och mässing och inveg ett par blingiga örhängen från Pipol’s Bazaar som jag fick av min vän Sara H. Mina bästa rätter i oktober var havrepannkakor och banangröt. SÅ GOTT! I oktober kom Jan Björklund till Malmö och jag gick på studiebesök med honom och hostade sen en after work med Liberala kvinnor och Liberalerna. Estrid och jag hade gemensam bakpremiär och det var en av livets finaste stunder. Slutligen åt jag tapas med mina bästa vänner Sara C och Christina och det var ljuvligt med tre mammor som fick äta gott, dricka vin, vara utan män och barn och bara snickesnacka, skratta och ha det riktigt bra!
november
NOVEMBER
I november fick vi våra nya megasnygga matsalsstolar och jag blev verkligen nöjd. De passar perfekt hos oss. Jag bakade juliga biscottis och började längta efter julen. Som alltid i november hostade vi vår årliga Thanksgivingmiddag och jag pyntade pumpor med glitter. Jag pyntade egentligen hela hemmet med lite mer juliga växter och överallt tände jag ljus. Jag var extra glad över att få tända ljus i en gloria som jag önskat mig länge och fick i födelsedagspresent. Jag gjorde en fotografering på Mila Silver på snygga silversmycken och bloggade om min vän Einar som gav mig ett av sina verk i födelsedagspresent. Alltså snyft! I november var jag i Stockholm både på advokatdagarna och en gång till för att medverka distriktsordförandekonferens för Liberala kvinnor. Slutligen fortsatte jag mitt lifegoal på snygga naglar och fixade nya naglar. I november blev det mjukt syrenlila med matt överlack. Så snyggt! Slutligen gjorde jag skillnad i samhället – på riktigt!
december
DECEMBER
Så kom december, årets sista månad. Jag gick in i full christmasmode och gjorde julpynt med Estrid och var världens sämsta pysselmamma. Och så gick vi julmarknad såklart!. Vi julpyntade med adventsljusstakar och stjärnor i fönstrena och allt blev genast inbäddat i ett så otroligt mjukt och fint ljus. Vi gick på fancysmancy julbordGrand i Lund och mitt hår blev juligt rött, lila och rosa. Emma hostade bloggjulbord på Savoy och jag hade en draperad sak på mig och på Emelies glöggmys hade jag och David double uggla christmassweater. Already a classic! Estrid var värdens gulligaste i sin lilla pälsmössa med öron och jag gladde mig åt vår nya matta. Slutligen bodde jag ensam en natt på hotell och fotograferade sminkprodukter i världens vackraste badrum. 

Vad ska man säga? Tack 2016, you were good to me!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
7 år sedan

Alltså dina Louboutins – jag minns fortfarande hur JAG fick gåshud när jag läste om din present..

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
7 år sedan

haha du är så SÖT! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x