Lyx med jul igen!

juldagen-1
Så blev det juldag och dags för familjen Svensson/Johansson/Rosman att samlas. En ny skörd paket packades in i bilen, en ny festklänning fick komma fram och Estrid sportade givetvis sin nya Ugglisdräkt som hon fick från tomten.
juldagen-2
Här i Skanör bor vi nu alla äntligen samlat. Vi bor som i en triangel med några minuters mellanrum mellan husen. Himla lyxigt!
juldagen-3
Estrids julstrumpa är verkligen så himla fin. Den är ju gjord av Estrid Ericsson vilket känns så himla speciellt.
juldagen-4
Det snöade! Jag blev tokig! Som ferdinand! Sprang runt och skulle fota och kände att nu JÄVLAR FÅR VI VET VIT JUL! Men det slutade typ direkt och la sig inte och icke fick vi en vit jul.
juldagen-5
Vi var hemma hos mina föräldrar igår. Pappa hade sin julkostym med matchande skjorta. Jag hade en draperad glittrig sak från några år tillbaka. Vi skålade i bubbel och sen åt vi middag.
juldagen-6
Det är så fint när min mormor och morfar är med. De blir alltid rörda över att de får uppleva ännu en fin stund med barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Då blir ju jag rörd och så sitter vi där allihop med lite fuktiga ögon.
juldagen-7
Min mamma hade på sig en ny klänning från Jumperfabriken. Alltså!!!!!! <3 Hur snygg? Älskar Jumperfabriken. Vill så gärna ha den här klänningen jag med.
juldagen-8
Harry tog julen med ro. <3
juldagen-9
Efter maten var det dags för julklappar.
juldagen-10
Win på denna nalle tyckte Fredrik. Och vi alla tyckte att det fanns en viss likhet mellan Harry och Kaninen Harry. Hint hint, kinderna! <3
juldagen-11
Sen var det dags för julklappsspelet. I ett år har Fredrik laddat. Familjens största tävlingsmänniska som förlorade stort förra året. Han var revanschsugen. Men som han förlorade även i år. Det fanns möjligtvis en pakt inom familjen att huvudsakligen rikta in sig på att minimera Fredriks presenthög. Estrid var med för första gången och vi hade noga förberett henne på att det kommer knyckas presenter från henne. Då ska man inte gråta. Då ska man skratta och sen knycka tillbaka. Det är ju förenat med viss livsfara att sno presenter från en treåring. Med det flöt på bra. Paula och Fredrik blev lika dåliga förlorare som förra året och vi andra skrattade så vi kreverade.
juldagen-12
Hur mycket kan man älska den här gulliga? Ja, Harry är också fin såklart! 😉

Nu är alla julens måsten över och idag blir en dag att bara leka med alla nya julklappar. Jag planerar att vara i pyjamas prick hela dagen och så kliar det i fingrarna att börja måla om gästrummet. Hela nytt-år-känslan börjar komma över mig nu. Jag älskar det! Tiden med drömmar, förväntningar, planer och mål. Året kommer börja bra känner jag på mig. Jag har mycket roligt som väntar på mig på jobbet och mycket nya klienter att hjälpa. Jag ser fram emot att försöka ta ett omtag på harmonibiten vad gäller kost, motion, sömn och glädjeämnen. Men idag är det bara familjemys som gäller. Storslagna planer får vänta ett litet tag till.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x